Η διαδραστική κωμική παράσταση "Θάνατος στην Πρεμιέρα!" έρχεται στο Piree

Στο διαδραστικό αυτό θεατρικό παιχνίδι οι θεατές συμμετέχουν ενεργά, ανακρίνουν τους υπόπτους, και ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο.

Θάνατος στην πρεμιέρα

Η Story Mode Productions παρουσιάζει την διαδραστική κωμική παράσταση murder mystery "Θάνατος στην Πρεμιέρα!", σε σκηνοθεσία και σενάριο Βεργίνας Σαββίδη και Τάσου Γκουβίτσα από τις 16 Νοεμβρίου, και κάθε Πέμπτη στο Piree. Στο διαδραστικό αυτό θεατρικό παιχνίδι οι θεατές συμμετέχουν ενεργά, ανακρίνουν τους υπόπτους, και ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο.

Θάνατος στην Πρεμιέρα!

Λίγα λόγια για το έργο

Απόψε είναι μεγάλη νύχτα. Νύχτα πρεμιέρας! Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου "Αγκάθι", Ζήσης Δέθας, παρουσιάζει το νέο του μουσικοθεατρικό υπερθέαμα "West Troumba Story". Στο musical αυτό πρωταγωνιστεί η μεγάλη ντίβα του ελληνικού θεάτρου, και σύζυγος του κου. Δέθα, Ζωή Νάχη. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια, όταν η λαμπερή αυτή πρεμιέρα αμαυρώνεται από την στυγερή δολοφονία του αγαπημένου μας Δέθα Ζήση. Κάποιος, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, κάποια, μαχαίρωσε τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη στο γραφείο του, ενώ εξελισσόταν η πρεμιέρα.

Θάνατος στην Πρεμιέρα!

Μεταφερόμαστε στο γραφείο του γνωστού ντετέκτιβ, Αστυνόμου Χρηστίδη (Τάσος Γκουβίτσας), ο οποίος έχει καταλήξει σε τέσσερις ύποπτες, τις τέσσερις πιο κοντινές γυναίκες στην ζωή του θύματος. Ποια όμως διέπραξε τον φόνο; Η μούσα του στην σκηνή και στην ζωή, η σύζυγος του, Ζωή Νάχη (Λάλα Κωλοπή); Η πιστή του βοηθός, Μάλαμα Τίνα (Βεργίνα Σαββίδη); Η αγαπημένη του πεθερούλα και γνωστή μεγάλη κυρία του θεάτρου, Χήρα Φραγκίσκου (Κύνθια Βουκουβαλίδου); Η άψογη επαγγελματίας μακιγιέζ, Μάσκα Ρούλα (Σιλένα Τριβιζά); Μέσα από τις καταθέσεις τους, θα αποκαλυφθούν τα κρυφά τους κίνητρα, οι ευκαιρίες που είχαν, αλλά και πιθανά άλλοθι. Guest star παρουσιαστής: Tenorman Γιώργος Τζιουβάρας.

Θάνατος στην Πρεμιέρα!

Θάνατος στην Πρεμιέρα!

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Θάνατος στην πρεμιέρα

  • Κωμωδία

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου «Αγκάθι», Ζήσης Δέθας, παρουσιάζει το νέο του μουσικοθεατρικό υπερθέαμα «West Troumba Story». Στο μιούζικαλ πρωταγωνιστεί η μεγάλη ντίβα του ελληνικού θεάτρου, και σύζυγός του, Ζωή Νάχη. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια, όταν η λαμπερή βραδιά αμαυρώνεται από την στυγερή δολοφονία του Ζήση. Κάποιος μαχαίρωσε τον σκηνοθέτη στο γραφείο του κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας. Ο γνωστός ντετέκτιβ, Αστυνόμος Χρηστίδης, που αναλαμβάνει την υπόθεση, έχει καταλήξει σε τέσσερις ύποπτες, τις τέσσερις πιο κοντινές γυναίκες στην ζωή του θύματος. Μέσα από τις καταθέσεις τους, θα αποκαλυφθούν τα κρυφά τους κίνητρα, οι ευκαιρίες που είχαν, αλλά και πιθανά άλλοθι. Οι θεατές διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στην ανακάλυψη του δολοφόνου στην διαδραστική κωμική ιστορία μυστηρίου.

Pirée

Κάστορος 78, Πειραιάς
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
16/05/2024

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.