wine box

wine box

WINE BOX by Athinorama Το κρασί βρίσκει τον δικό του ηλεκτρονικό τόπο και μας ξεναγεί στην αγαπημένη μας απόλαυση μέσα από όλες τις πτυχές του και εποχές του. Ζήσε συναρπαστικές οινοτουριστικές εμπειρίες και ανακάλυψε νέες αγαπημένες ποικιλίες και ετικέτες κρασιού που θα απογειώσουν τις συνταγές και τα πιάτα σου. Άνοιξε το WINE BOX και ανακάλυψε το κρασί …από την αρχή!

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Οι "Δυο Κοσμοι" του Κτηματος Γκοτση ενωνουν "τραγανα" το Πασχα με το Θερος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021  κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Κτημα Σκουρα: H νεα προσεγγιση του Αγιωργιτικου στη "Νεμεα" 2021 κανει το Πασχα "χαρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

"Μεγα Σπηλαιο": Κρασι απο την καρδια του Χελμου στο πασχαλινο τραπεζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Πασχα με Papagiannis Winery & 3 κρασια που του πανε γαντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

Και ειναι η "(Ρ)αμπελια"! To 1o κρασι της νεας γενιας του Οινοποιειου Χατζηδακη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

"Caldera": Δοκιμαζοντας για το Πασχα το κρασι της παλαιοτερης Καναβας της Σαντορινης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Inima Chardonnay Ντεμπίνα: Νέο γαστρονομικό κρασί από το Κατώγι Αβέρωφ

Inima Chardonnay Ντεμπινα: Νεο γαστρονομικο κρασι απο το Κατωγι Αβερωφ

Με τα χαρακτηριστικά του Chardonnay και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Ντεμπίνας, το νέο κρασί της σειράς Inima έχει κοσμοπολίτικο αέρα και ηπειρώτικη καταγωγή.

Οι νέες ετικέτες της 'Ιδαία Classics'

Οι νεες ετικετες της 'Ιδαια Classics'

Το κρητικό οινοποιείο των Βασίλη Λαδερού και Καλλιόπης Βολιτάκη ανανεώνει τη γκάμα της κλασικής σειράς.

Optimus, το sui generis Αγιωργίτικο της Gaia Wines

Optimus, το sui generis Αγιωργιτικο της Gaia Wines

Μία ξεχωριστή ετικέτα που συμπίπτει ιδανικά με την επέτειο των 30 ετών παρουσίας της Gaia Wines.

Με την νέα ετικέτα  "Terra Argilla" ανακαλύπτεις την άλλη πλευρά της Μαλαγουζιάς

Με την νεα ετικετα "Terra Argilla" ανακαλυπτεις την αλλη πλευρα της Μαλαγουζιας

Η νέα ετικέτα "Terra Argilla" επισημοποιεί την πρώτη κυκλοφορία της Μαλαγουζιάς του Zervas Winery

Σαρακοστιανή παλέτα: Κρασιά για τα νηστίσιμα πιάτα

Σαρακοστιανη παλετα: Κρασια για τα νηστισιμα πιατα

Σαρακοστή με οινικές πινελιές, αλλά και ποιοτικά αποστάγματα.

Όλα για το Riesling

Ολα για το Riesling

Ένας πλήρης οδηγός για μία από τις πιο δημοφιλείς λευκές ποικιλίες του κόσμου, με αφορμή τη σημερινή International Riesling Day

Vin doux naturel: Η Σάμος, η ολοκαίνουργη ετικέτα & ένα κρασί με μέλλον!

Vin doux naturel: Η Σαμος, η ολοκαινουργη ετικετα & ενα κρασι με μελλον!

Το V.D.N είναι έτοιμο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία γεύσης, διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα ήξερες για τα γλυκά κρασιά.

Με το κρασί "Salto Wild Yeast" κάνεις σαρακοστιανό "σάλτο" στο τραπέζι!

Με το κρασι "Salto Wild Yeast" κανεις σαρακοστιανο "σαλτο" στο τραπεζι!

Το Κτήμα Σκούρα "στρώνει" σαρακοστιανό τραπέζι με το κρασί "Salto Wild Yeast" να σερβίρει τις πιο ωραίες και πηγαίες παρέες.

H "Kardasi Distillery" υπογράφει το τσίπουρο της φετινής Σαρακοστής

H "Kardasi Distillery" υπογραφει το τσιπουρο της φετινης Σαρακοστης

Την Σαρακοστή το τραπέζι απογειώνεται με 4 τύπους τσίπουρου θεσσαλικού χαρακτήρα.

Απολαμβάνουμε "Μέγα Οίνο"  ένα κρασί "game-changer"

Απολαμβανουμε "Μεγα Οινο" ενα κρασι "game-changer"

Ο "Mέγας Οίνος" από Κτήμα Σκούρα αποτελεί ένα από τα πρώτα κρασιά που σύστησε το blend μίας ελληνικής και μίας διεθνής ποικιλίας.

"Κτήμα Βιβλία Χώρα Λευκός": Έχει κάτι από τον "Νέο Κόσμο" & ξέρει να γοητεύει!

"Κτημα Βιβλια Χωρα Λευκος": Εχει κατι απο τον "Νεο Κοσμο" & ξερει να γοητευει!

Πληθωρικό και Κοσμοπολίτικο έχει πάντα θέση στις καθημερινές οινικές στιγμές.

H "Κάβα Δρυός Ερυθρή" έχει το γαστρονομικό αέρα που αποζητάς

H "Καβα Δρυος Ερυθρη" εχει το γαστρονομικο αερα που αποζητας

Η "Κάβα Δρυός Ερυθρή" από το Κτήμα Χατζημιχάλης είναι μία πρόταση σταθερή και άκρως γαστρονομική όπου πρόσφατα ανανέωσε και την ετικέτα της.

Η Retsina 2303 Bio "συστήνει" ξανά & αλλιώς τον τύπο της ρετσίνας

Η Retsina 2303 Bio "συστηνει" ξανα & αλλιως τον τυπο της ρετσινας

Η "Retsina 2303 Bio" είναι η νέα ετικέτα που μπήκε στην ατζέντα του Κτήματος Νικολάου με στόχο να συστήσει ξανά τον τύπο της Ρετσίνας.

Το XMF - low intervantion 2020 "ανοίγει" νέους δρόμους έκφρασης στην αγαπημένη σου ποικιλία!

Το XMF - low intervantion 2020 "ανοιγει" νεους δρομους εκφρασης στην αγαπημενη σου ποικιλια!

Η νέα ετικέτα του Άρη Τσέλεπου που αποτελεί και την καινούργια έκφραση της ποικιλίας Μοσχοφίλερο.

To πρώτο Greek Wine Report από τον Γιάννη Καρακάση

To πρωτο Greek Wine Report απο τον Γιαννη Καρακαση

Κυκλοφόρησε το Greek Wine Explained 2024 από τον Έλληνα Master of Wine.

Ταξίδι στους αμπελώνες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μέσω 'Vezené'

Ταξιδι στους αμπελωνες της Αυστραλιας και της Νεας Ζηλανδιας, μεσω 'Vezene'

Το νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου παρουσιάζει ένα exclusive μενού πέντε σταδίων με κορυφαίες ετικέτες από τα εμβληματικά οινοποιεία Torbreck και Escarpment.

Γνωρίστε τον μεγαλύτερο αμπελώνα της χώρας στο Peloponnese Wine Festival

Γνωριστε τον μεγαλυτερο αμπελωνα της χωρας στο Peloponnese Wine Festival

Το Peloponnese Wine Festival έρχεται τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο "Athenaeum Intercontinental" με σκοπό να αναδείξει τα κρασιά του μεγαλύτερου αμπελώνα της Ελλάδας.

Μία βόλτα και 4 κρασιά από το Φυσικά Fysika

Μια βολτα και 4 κρασια απο το Φυσικα Fysika

Μερικές ετικέτες που δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε στη σημαντική έκθεση που ασχολείται αποκλειστικά με φυσικά κρασιά.

Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου: 12 Οινοποιεία - 12 ετικέτες και οι γευστικοί συνδυασμοί τους

Παγκοσμια Ημερα Ξινομαυρου: 12 Οινοποιεια - 12 ετικετες και οι γευστικοι συνδυασμοι τους

Η ερυθρή ποικιλία που αποτελεί άξιο πρεσβευτή του ελληνικού αμπελώνα μέσα από εκλεκτές ετικέτες & γευστικούς συνδυασμούς.

'By the Glass', ένα wine bar σαν κλασική αξία

'By the Glass', ενα wine bar σαν κλασικη αξια

Μία τεράστια λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ανάμεσά τους και δυσεύρετες γαλλικές και ιταλικές ετικέτες, σε λευκά και κόκκινα, μαζί με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις ανά εβδομάδα συνθέτουν την πληθωρική γκάμα στα του πίνειν δρώμενα.