Με νέες προσθήκες συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος

Με σημαντικά θεατρικά δρώμενα και μουσικούς καλλιτέχνες εμπλουτίζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ο Δήμος Περάματος.

Δήμος Περάματος

Το Σάββατο 26 Αυγούστου επανεκκινούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Περάματος και η Διεύθυνση Πολιτισμού θα ακολουθήσουν πληθώρα συναυλιών και παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιώτα Νέγκα, Παντελής Θαλασσινός, Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Θέμης Αδαμαντίδης, θα παρουσιάσουν τη μεγάλη και διαχρονική δισκογραφία τους, στο πλήρως ανακαινισμένο ανοιχτό θέατρο της πόλης.

Όλες οι εκδηλώσεις παρέχονται εντελώς δωρεάν για τους δημότες Περάματος και πραγματοποιούνται στο θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στις 21:00.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση "Η κυρία δεν πενθεί", μια σπαρταριστή κωμωδία με φόντο τον αστικό τρόπο ζωής και τις αυταπάτες του νεοέλληνα σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσόγκα, με τους Μαίρη Ραζή, Κώστα Δαρλάση, Αντώνη Ζιώγα, Κατερίνα Ζαχαριουδάκη και Κώστα Κατσένο. Στις 30 Αυγούστου θα παιχτεί η κωμωδία παρεξηγήσεων του Ζωρζ Φεντώ "Ψύλλοι στ' αυτιά" με θέμα τον γάμο και την συζυγική απιστία ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου θα ανέβει το σατιρικό έργο "Παντρολογήματα" του Νικολάι Γκόγκολ, μια ιστορία για μια προξενήτρα η οποία προτείνει τρεις υποψήφιους γαμπρούς σε μια πανέμορφη νύφη και από εκεί... ξεκινούν όλα, μσε σκηνοθεσία Αλμπέρτο Εσκενάζη, με τον ίδιο και τους Κάλη Δάβρη, Αντώνη Βαρθαλίτη, Σταμάτη Μπαντούνα, Βασίλη Φακανά και Σάρα Εσκενάζη. Στις 16 Σεπτεμβρίου θα παιχτεί η κωμωδία "Ενας βλάκας και μισός" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη, με ηθοποιούς τους Μάκη Πατέλη, Θοδωρή Ρωμανίδη, Νατάσσα Κοτσοβού, Έφη Ρασσιά, Βασιλική Αγγέλη, Ρένια Σπήλιου, Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, Αλέξανδρο Θεοδωρόπουλο και με κεντρικό ήρωα του έργου τον ερωτευμένο με την Ουρανία Θωμά, που μπλέκει για χάρη της σε ατελείωτες περιπέτειες.

Τέλος, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση "Το αγόρι που μιλούσε με τα πουλιά", ένα μουσικό νοσταλγικό παραμύθι για τον μικρό Σταύρο που αγαπάει να γράφει τραγούδια και μουσική, βασισμένο στα παιδικά χρόνια του συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή

Η playlist της ημέρας από τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Αναφορικά με τις συναυλιακές βραδιές, το πρόγραμμα ανοίγουν στις 26 Αυγούστου ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Βίκυ Κατατζόγλου σε μια νύχτα που θα περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των καλλιτεχνών, συνδυάζοντας με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια. Στις 5 Σεπτεμβρίου η Γιώτα Νέγκα, η σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια, έρχεται με μια παράσταση - κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια τόσο της προσωπικής της δισκογραφίας όσο και κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών. Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη παίρνει ο Παντελής Θαλασσινός ενώ στις 13 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί η Φωτεινή Βελεσιώτου με αγαπημένα λαϊκά άσματα που σημάδεψαν εποχές. Στις 17 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί και ο Θέμης Αδαμαντίδης  παρουσιάζοντας το προσωπικό του ρεπερτόριο στο κοινό. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών: Τριπλό εναρκτήριο ραντεβού στην Πειραιώς 260

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε και η Πειραιώς 260 ανοίγει τις πόρτες της με μία διεθνή θεατρική παράσταση και δύο παραστάσεις χορού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
31/05/2024

Ο "Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού", η "Βότκα μολότοφ" και το "Lemon" ξεκινούν περιοδεία!

Τρεις παραστάσεις που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν ξεκινούν την καλοκαιρινή πορεία τους σε διάφορα θέατρα της Αττικής, κάνοντας πρεμιέρα την ίδια μέρα του Ιουνίου.

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει με το "Πάρτι της ζωής μου" τη σεζόν 2024-25

Η sold out παράσταση που χάρισε στην ταλαντούχα ηθοποιό το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α" συνεχίζεται ακάθεκτη και για τρίτη σεζόν τον ερχόμενο χειμώνα.

Athens Comedy Festival: Το απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας σπάει κάθε ρεκόρ!

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ (από 30/5) με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και καλεσμένους και, το σημαντικότερο, περισσότερες παραστάσεις από ποτέ με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

6 παραστάσεις περφόρμανς και χορού για αυτή την εβδομάδα

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας προτείνουμε έξι ιδιαίτερες παραστάσεις χορού και χοροθεάτρου καθώς και site specific performance που κάνουν πρεμιέρα από 30/5 έως και 5/6.

Αίμα στη σκηνή

Άκρως διασκεδαστική πρώτη πανελλήνια παρουσίαση ενός έργου που στηρίζεται στο εύρημα του "θέατρου μέσα στο θέατρο" και αφηγείται την τραγελαφική ιστορία ενός δευτεροκλασάτου θιάσου που ανεβάζει τον "Αμλετ". | Powered by Uber

Κήτος

Δύναμη, συναίσθημα, αμεσότητα και ειλικρίνεια -παρά τις ατέλειές του- διαθέτει το ανέκδοτο έργο του Βαγγέλη Ρωμνιού, ο εξομολογητικός μονόλογος ενός παχύσαρκου άνδρα, και ανεβαίνει σε μία εξίσου άμεση παράσταση από τον Ευάγγελο Βογιατζή. | Powered by Uber