S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Enso"

Το κομψό all day στέκι στο Μαρούσι είναι νόστιμο και υποδέχεται θερμά τους θαμώνες του για χαλαρές "after office" συναντήσεις.

Enso

Στο μοντέρνο ολοήμερο στέκι στην οδό Φραγκοκλησιάς με την ντιζαϊνάτη σάλα και την όμορφη μπάρα με τα άνετα stools η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από επιλογές σε ροφήματα και σνακ. Αν θέλετε βέβαια να κάνετε έναν νόστιμο συνδυασμό πρωινού και μεσημεριανού γεύματος αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην κάρτα για brunch όπου θα βρείτε κλασικές προτάσεις με αυγά όπως ομελέτα με μπέικον, πιπεριές, τυρί και πατάτες country style ή scrambled με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και ντομάτα. Το μεσημέρι ο chef Γιώργος Τσαπάρας προτείνει ένα μενού που επικεντρώνεται σε γνώριμα πιάτα, τα οποία όμως ανανεώνονται με μια νέα δημιουργική προσέγγιση. Δεν λείπουν και μια σειρά από προτάσεις προσαρμοσμένες στη λογική του μοιράσματος για να τα απολαύσετε μαζί με την παρέα όπως arancini με τρούφα και παρμεζάνα, patatas bravas με spicy tomato sauce, tacos με χοιρινό γύρο και πολλά άλλα ακόμα. Ένα ποτήρι κρασί είναι πάντα καλή επιλογή για να τα συνοδεύσετε. 

Enso

Enso

Όσο για την μπάρα, ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος επιμελείται μια κάρτα με κλασικά, διαχρονικά αλλά και signature cocktails όπως το "Garden of Sin” με τζιν, μαστίχα, μάνγκο και βότανα και το "Playground” με βότκα, πορτοκάλι, φρούτα του πάθους και marshmallows, που έχουν ήδη τους δικούς τους πιστούς οπαδούς. 

Φραγκοκκλησιάς 6 Μαρούσι, 210 6108972, FBIG

Περισσότερες πληροφορίες

Enso

Φραγκοκκλησιάς 6, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"