S. Pellegrino και Κορπή: Μας υποδέχονται στο "34 Athens"

Το νέο project της ομάδας του «Pairidaeza», είναι ένα ολοκαίνουριο, σχεδόν speakeasy bar restaurant με χαλαρό mood και νόστιμα ποτά και πιάτα, που έκανε ντεμπούτο στις 20 Απριλίου, στο κέντρο της Αθήνας.

34 Athens © Λεωνίδας Τούμπανος

Σε μία γοητευτική αυλή στην καρδιά της Αθήνας, ο σεφ Τάσος Δέμπης (Nolan, ΦΙΤΑ) επιμελείται τις προτάσεις ενός ολόφρεσκου concept που δημιούργησε η ομάδα του "Pairidaeza", με έμπνευση τη μπιστρονομία και τη zero-waste λογική. Στην κουζίνα καθημερινά ο head chef Γιάννης Πλατανιανάκης ("Albergo Gelsomino", "Alali", "Thama") υλοποιεί άψογα συνταγές με εποχικά υλικά, διανθισμένες με διεθνείς πινελιές και σαφείς comfort κατευθύνσεις.

Το νέο μπαρ - εστιατόριο 34 Athens στην πλατεία Καρύτση
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τα υπέροχα signature cocktails που υπογράφει ο Μιχαήλ-Άγγελος Ζεϊμπέκης με την ομάδα του είναι εδώ σημείο αναφοράς. Τα ποτά μπορεί να φαίνονται λιτά ωστόσο έχουν γευστικό βάθος και αρκετή δουλειά. Αυτό που μετρά εξάλλου δεν είναι τα τερτίπια εντυπωσιασμού αλλά η ουσία και φαίνεται. 

Το νέο μπαρ - εστιατόριο 34 Athens στην πλατεία Καρύτση 12
© Λεωνίδας Τούμπανος

Όσο για το τι ακριβώς τρώμε εδώ; Από λάχανο σχάρας και τεμπούρα λαχανικών μέχρι θαλασσινές γεύσεις (σε ταρτάρ, fish n' chips κ.ά.) και κρεάτινες προτάσεις (μοσχαρίσιο φιλέτο, χεράκι από αρνί, κοτόπουλο). 

Το νέο μπαρ - εστιατόριο 34 Athens στην πλατεία Καρύτση 15
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα, 21 0322 7477, FB: 34 Athens, IG: 34athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"