Ολοκαίνουρια cocktails και brunch με την εξωτική υπογραφή του "Ιguazu"

Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας προσφέρει γευστικές απολαύσεις από το πρωί έως το βράδυ.

iguazu

Καθώς τα εξωτικά beats σε αγκαλιάζουν ήδη προσεγγίζοντας την "ζούγκλα" των Ιλισίων, το καταπράσινο σκηνικό ξεδιπλώνεται προτού καν φτάσεις στην πόρτα του ‘’Iguazu Athens’’. Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας μας σύστησε το λατινοαμερικανικό ταμπεραμέντο του όχι μόνο από την larger than life ατμόσφαιρά του αλλά και μέσα από γεύσεις που συνδυάζουν fusion κοσμοπολιτισμό και μητροπολίτικη ευρηματικότητα. Στο τιμόνι της κουζίνας ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Παρίκος δουλεύει με μαεστρία αναπάντεχες γευστικές "κόντρες" με διαφορετικές υφές και αρώματα, πατώντας στις βασικές προσταγές μιας multiethnic κουζίνας. Brazilian sushi, σπάνιες κοπές, ταρτάρ, tacos όλα μπλεντάρουν σε ανατρεπτικές γεύσεις που καρφώνονται στο μυαλό.

iguazu

Στο ‘’Iguazu Athens’’ το δυνατό brunch αποτελεί κεφάλαιο από μόνο του με το κουαρτέτο αυγών -αβγά Benedictina, ομελέτα με τσορίθο, αυγά ποσέ με αβοκάντο και ομελέτα με κοτόπουλο- να σηματοδοτούν την comfort εμπειρία. Στα παραπάνω σουξέ έρχονται να προστεθεί ένας ολοκαίνουριος γευστικός brunch καμβάς με πιάτα όπως το Ιguazu Breakfast Combo για δύο άτομα με τηγανητά αυγά σε χωριάτικο ψωμί, αβοκάντο, τσορίθο, γλυκοπατάτες και μανιτάρια.

igazu

Tην ίδια στιγμή κάτω από τα τροπικά δέντρα και το άγρυπνο βλέμμα του ινσταγκραμικού γορίλα που επιβλέπει την σάλα μπορείς να απολαύσεις από το πρωί ποιοτικό καφέ καθώς και τα ψαγμένα cocktails από τη νέα καλοκαιρινή λίστα. Το εξωτικό spot των Ιλισίων κάνει γκελ και όσο νυχτώνει μ’ ένα διάχυτο party mood να απλώνεται και στην al fresco σάλα του, υπό τους ήχους των Dj που μετακομίζουν έξω όταν τα φώτα χαμηλώσουν για τα καλά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"