Στο "La Meat Maison" αγαπούν το κορυφαίο κρέας και τα ιδιαίτερα events

Στο meat concept της Κηφισιάς έχουν κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη: Αυτή τη φορά σε περιμένει η Μαρία Παπιδάκη του Best 92.6 και happy hour με 1+1 δώρο.

La Meat Maison

Το "La Meat Maison" δεν είναι απλά ένα ακόμη conceptual σποτ με επίκεντρο το ποιοτικό κρέας αλλά κάτι παραπάνω, καθώς παντρεύει με το δικό του μοναδικό στυλ deli, κάβα, κρεοπωλείο και bar-restaurant. Αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα κατά καιρούς πολύ ιδιαίτερα happenings. 

La Meat Maison 4

Ακριβώς ένα τέτοιο θα λάβει χώρα και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, όταν η μουσική επιμέλεια θα περάσει στη δημοφιλή παραγωγό του Best 92.6, Μαρία Παπιδάκη, που θα εκπέμπει live από το "La Meat Maison", από τις 16.00-18.00. Καθόλη τη διάρκεια, οι επισκέπτες θα μπορούν να επωφεληθούν από την pop up προσφορά που θα τρέχει, αγοράζοντας ένα προϊόν "La Meat Maison" και παίρνοντας δώρο ένα ακόμη ίδιο*.

Το "La Meat Maison" 

Με φινετσάτη casual ατμόσφαιρα μητροπολιτικού μπιστρό, το concept κατάστημα της "La Meat Maison" στην Κηφισιά είναι ένας τόπος συνάντησης των βορείων προαστίων, όπου ο έρωτας για τις ποιοτικές κοπές κρέατος μετατρέπεται σε μόνιμη ιστορία αγάπης για εκλεκτές καθημερινές αγορές και γεύματα. Ο βασιλιάς είναι πάντα το κρέας και εξακολουθεί να είναι νοστιμότατα 'μαρμαρωμένος', ενώ στα ράφια του φιγουράρουν ακόμη οι πιο ντελικάτες γεύσεις που υπογράφουν τα 'i Frati' και 'Fine Foods Collection'.  

La Meat Maison 2

La Meat Maison 1

La Meat Maison 3

Στο σαν γυάλινο ολόγραμμα κελάρι του, θα βρεις μερικές από τις πιο ευγενείς διεθνείς ετικέτες κρασιών. Στα ενδότερα, η εκλεκτότερη συλλογή από κοπές κρέατος της 'La Meat Maison' ελκύει το καταναλωτικό ενδιαφέρον σαν άλλο πετράδι του στέμματος. Και στον καταπράσινο κήπο του στήνεται κάθε βράδυ ένα γευστικότατο catwalk, από  όπου παρελαύνουν οι καρνιβορικές -και όχι μόνο-  δημιουργίες που υπογράφει ο head chef Δημήτρης Κατριβέσης.  Στο 500 τετραγωνικών concept store της Χαριλάου Τρικούπη, τα fine shopping και fine dining ενώνονται εις (κόκκινη) σάρκα μία και απολαμβάνονται σε ένα τόσο 'Maison' χαλαρό περιβάλλον. 


*Η προσφορά θα ισχύει μόνο για το 2ωρο της εκπομπής και αφορά αποκλειστικά τα προϊόντα 'La Meat Maison' (κρέας καθημερινής κοπής, έτοιμα γεύματα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που εισάγονται κατ' αποκλειστικότητα, κρύες κοπές κ.ά.)

Περισσότερες πληροφορίες

Meat Maison (La)

Χαρ. Τρικούπη 92 & Αλαμάνας 1, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"