Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς σε μία ξεχωριστή βραδιά στο 'Iama'

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' θα λάβει χώρα στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.

Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς σε μία ξεχωριστή βραδιά στο 'Iama'

Στην πολυσυλλεκτική γευστική πιάτσα της Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Παλαιό Φάληρο βρίσκει στέγη το νέο εστιατόριο του Ομίλου Βουλγαράκη. Το 'Iama' συστήνεται σαν ένα new age μεζεδοπωλείο και σε μόλις λίγες εβδομάδες λειτουργίας έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σουξέ της ευρύτερης περιοχής, για όλους τους σωστούς λόγους.

Το 'Iama' και τις βραδιές γευσιγνωσίας και την Παρασκευή 22 Μαρτίου (21.00) θα υποδεχθεί τους Ηλία Μαμαλάκη και Ηλία Σκουλά για μία 'Μπουκιά και συγχώριο' βραδιά. Ο επισκέπτης θα γευθεί μεταξύ άλλων προτάσεις όπως τους λεπτοτυλιγμένους λαχανοντολμάδες, μαγειρεμένους με ντομάτα και κρέμα αυγολέμονο, τη σαλάτα φατούς με χυμό ροδιού και τραγανό φύλλο κρούστας και το φουκάκι, την παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης με χοιρινό σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με τα μπαχάρια και τη σάλτσα του με τσιγαριστά χόρτα, σταμναγκάθι, ζοχούς, μυρώνια, κρεμμύδι και μάραθο.

Το κτήμα Μέγα Σπήλαιο και τα κρασιά του θα πλαισιώσουν οινικά τη βραδιά.

Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς σε μία ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσία στο 'Iama'

Περισσότερες πληροφορίες

Iama

Αγίου Αλεξάνδρου 30 & Αφροδίτης, Παλαιό Φάληρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"