Γευστική συνάντηση στο "Jenny’s Rooftop"

One-night-only γαστρονομικό ραντεβού δίνουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο πολυβραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής και ο σεφ Θοδωρής Υψηλός, για ένα four-hands μενού υψηλών στροφών.

Γιακαλής Υψηλός Jennys Rooftop

Μια γευστική συνάντηση υψηλών πτήσεων ετοιμάζει και πάλι το "Jenny’s Rooftop", το εστιατόριο στον επάνω όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την κουζίνα του να υποδέχεται τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, αλλά και τον εξαιρετικό συνάδελφό του, Δημήτρη Υψηλό, σε μια one-night-only γαστρονομική εξτραβαγκάντσα.

Jenny’s Rooftop

Οι δυο τους θα συναντηθούν για ένα γαστρονομικό four hands dinner αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου, υπογράφοντας πιάτα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τους φινέτσας, σε ένα set menu δημιουργικής ελληνικότητας. Έτσι, το καπνιστό χέλι με αφρό φάβας και παγωτό κρεμμύδι, ένα signature πιάτο του εστιατορίου, θα ανοίξει τη μοναδική αυτή βραδιά, με προτάσεις όπως το φιλέτο μπαρμπούνι με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και ζωμό οστρακοειδών, ή το αρνάκι γάλακτος με μελιτζάνα μαγειρεμένη σε ζωμό πιπερόριζας να παίρνουν σκυτάλη, υπογράφοντας ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

Το δείπνο ξεκινά στις 8μμ, με τις κρατήσεις να είναι απαραίτητες.

Jennys Rooftop 4 hands Dinner menu

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"