Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά

Από τις 10 Μαρτίου και μετά από περίπου τρία χρόνια, το Sunday Roast επιστρέφει στο δημοφιλές εστιατόριο.

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά

Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που καθιστούν μία σχεδόν απολαυστική ιεροτελεστία το κυριακάτικο τραπέζι: Αγαπημένα πρόσωπα, οικογένεια και φίλοι, φροντισμένος χώρος, χαρά και ξεκούραση. Και ασφαλώς, περιποιημένο φαγητό. Όλα τα παραπάνω μπλεντάρει η ομάδα του Άρη Βεζενέ με το Sunday Roast, που επανέρχεται στο εστιατόριο της οδού Βρασίδα από την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Πιάτα που αγαπήθηκαν και νοσταλγήθηκαν από το foodie κοινό, κλασσικά κυριακάτικα, μερικά νέα entries, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο – όλα μπαίνουν στη μέση για να τα δοκιμάσει η παρέα.   

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 1

 
Από τις διάσημες πίτες του Sunday Roast (μανιταρόπιτα, κρεατόπιτα) έως το κατσικάκι με πατάτες, και από το τηγανητό κοτόπουλο με χαβιάρι έως το λαχταριστό μάγουλο με το χοντρό μακαρόνι, οι επιλογές είναι μπόλικες, καλύπτοντας εύρος γούστων και προτιμήσεων.

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 3

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 2

Παράλληλα και συμπληρωματικά, μια ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ και κρασιού έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Sunday Roast. Προτάσεις που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά για το Sunday Roast και για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο - από λευκά και αρωματικά ροζέ έως πλούσια ερυθρά που θα υπάρχουν διαθέσιμα σε ποτήρι και σε φιάλη. Τα cocktails έχει αναλάβει η ομάδα του 'Birdman Japanese Pub+Grill'.


Info

Από 13.00-18.00 (last call 17.30)
Κρατήσεις: +302107232002 / reservations@vezene.gr  
Online: www.vezene.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"