Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία

Ποιος είπε πως οι μπριζόλες δε συμβαδίζουν με την τέχνη και τον πολιτισμό;

Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία

Δεν είναι μονόδρομος οι κλασικές ταβέρνες, τα high end εστιατόρια για κρέας ή τα λοιπά καρνιβορικά σημεία για την Τσικνοπέμπτη. Υπάρχουν και κάποια άλλα μέρη για να τιμήσεις την πιο κρεάτινη ημέρα του χρόνου, απροσδόκητα, σαν τα παρακάτω. 

Όπως κάθε χρόνο, το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό για την Τσικνοπέμπτη (7 Μαρτίου 2024). Πιο συγκεκριμένα, θα λειτουργήσει από τις 20.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, παρέχοντας τους επισκέπτες με λαχταριστά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών, σπιτικά γλυκά και με ελληνική μουσική.

Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία 1

Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη σε arty αθηναϊκά σημεία 2

Μόνο για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, το ατμοσφαιρικό Wagon Restaurant της Αμαξοστοιχίας, στο Τρένο στο Ρουφ, για πρώτη φορά αλλάζει όψη, στρώνει λαδόκολλα και ψήνει κρεατοφαγικό μενού (€32/άτομο) στην Αποβάθρα. Guest DJ και μουσική συμπληρώνουν το εορταστικό κλίμα της ημέρας. 

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσείο Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Τρένο στο Ρουφ (το)

Κωνσταντινουπόλεως (μεταξύ Ιεράς Οδού & Γέφ. Χαμοστέρνας), Σταθμός Ρουφ
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"