Στα κελάρια της 'Σπονδής'

'Σπονδή' και οίνος, σε μία μοναδική εμπειρία μυστικών συναντήσεων, όπου σπάνιες ετικέτες εμβληματικών οινοποιείων συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον Arnaud Bignon.

Το εστιατόριο Σπονδή

Από το 1996 μέχρι και σήμερα, η 'Σπονδή' γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στα γαστρονομικά ελληνικά δρώμενα ενώ παράλληλα είναι και ένα από τα πιο πολυβραβευμένα εστιατόρια της χώρας, τόσο από τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων, όσο και από τον οδηγό Michelin.

Κάθε επισκέπτης εδώ, γνωρίζει με νόστιμο τρόπο τη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα, μέσω των μενού του Arnaud Bignon και της ομάδας του.

Στα κελάρια της 'Σπονδής' 1

Αυτή τη φορά, το σποτ στον αριθμό 5 της οδού Πύρρωνος, στο Παγκράτι, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να γίνουν μέρος μίας ολόφρεσκης ιστορίας, στα "Κελάρια της Σπονδής". Η νέα συνέργεια ξεπερνά τα όρια του χρόνου και επιτρέπει στον καλεσμένο να βιώσει μία εμπειρία μυστικών συναντήσεων στο Κελάρι της 'Σπονδής'.

Εκεί, σπάνιες μέσα από το χρόνο ετικέτες συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον executive chef Arnaud Bignon, σε ένα παιχνίδι ανακάλυψης με τα καλά κρυμμένα 'μυστικά' σημαντικών οινοποιείων της Ελλάδος, σε συνθέσεις που πηγαινοέρχονται ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τα πρώτα από τα "Κελάρια" που θα ανοίξουν:
  • 19 Ιανουαρίου    Κτήμα Γεροβασιλείου 
  • 9 Φεβρουαρίου  Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη 
  • 1η Μαρτίου         Κτήμα Αργυρού  

Στα κελάρια της 'Σπονδής' 2

* Θα ισχύσει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων ανά εκδήλωση. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"