Ο Στέφανος Παπανικολάου νέος Executive Chef του 'St.George Lycabettus'

Ο νέος σεφ φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στους επισκέπτες του πολυβραβευμένου 'La Suite Lounge Rooftop', μέσα από το εκλεπτυσμένο μενού "Ελληνική Αρωματική Kουζίνα".

Σεφ Στέφανος Παπανικολάου

Ο Στέφανος Παπανικολάου θα είναι ο νέος chef d’hotel του 'St.George Lycabettus'. Με πάθος για γαστρονομική καινοτομία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, ο σεφ Παπανικολάου πρόκειται να ανεβάσει τις γαστρονομικές προσφορές του ξενοδοχείου σε νέα ύψη αφού, έχοντας προηγουμένως εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δεσμεύεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας γεύσεις με υλικά από τοπικούς παραγωγούς, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.

Ο Στέφανος Παπανικολάου νέος Executive Chef του 'St.George Lycabettus' 3

Ο νέος σεφ φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας στους επισκέπτες του πολυβραβευμένου 'La Suite Lounge Rooftop', μέσα από καινούριες δημιουργίες και το εκλεπτυσμένο μενού "Ελληνική Αρωματική Kουζίνα" - πρόκειται για μία αλληλουχία πιάτων που εστιάζουν στην υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία, με ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διατροφή με υπερτροφές.

Ο Στέφανος Παπανικολάου νέος Executive Chef του 'St.George Lycabettus' 2

Ο Στέφανος Παπανικολάου νέος Executive Chef του 'St.George Lycabettus' 1

"Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του St.George Lycabettus. Πιστεύω στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών που δελεάζουν τη γεύση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα για να φέρουμε συναρπαστικά και καινοτόμα πιάτα στους καλεσμένους μας" αναφέρει σχετικά ο Στέφανος Παπανικολάου. 

Ο Στέφανος Παπανικολάου νέος Executive Chef του 'St.George Lycabettus' 4

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"