Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού

Το εστιατορικό δημιούργημα του entrepreneur Riccardo Giraudi ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και εξαπλώθηκε σε παγκόσμιες μητροπόλεις καθώς και κάποιους εκ των πιο δημοφιλών lifestyle προορισμών του πλανήτη. Προφανώς, ένα 'Beefbar' δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την αθηναϊκή Ριβιέρα. Το 'Beefbar Athens' μεταφέρει στους επισκέπτες της Αθήνας αλλά και τους εντός των τειχών παροικούντες τη φιλοσοφία του, με elegant κρεατοφαγικές προτάσεις και ξεχωριστό ambience.

Αυτή τη φορά, σου δίνει μία ακόμη αφορμή για να μπεις κάτω από τη γαστρονομική ομπρέλα που ανοίγεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πρωτεύουσας, με το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού 4

Πρόκειται για ένα ειδικό μενού με τα signature Beefbar πιάτα: Τα mini big K (τα signature mini burgers με Kobe beef), τα lobster tacos, ο γύρος από Kobe αλλά και οι ιδιαίτερες kale και salmon salads, είναι μόνο μερικά από τα (κυρίως street food φιλοσοφίας) πιάτα του Experience Menu που μπορεί να 'τιμήσει' κάποιος.

Beefbar Athens Experience μενού 2

Beefbar Athens Experience μενού 1

Από τις comfort food προτάσεις με luxury twist, σημείο αναφοράς για το 'Beefbar Athens', δε γινόταν να λείπουν μεταξύ άλλων το paradis pepper filet (το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού), η μοσχαρίσια tagliata, αλλά και το νέο Big K με την ανατρεπτική Beefbar Relais Sauce. Το φιλέτο τσιπούρας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γευστική και ταυτόχρονα ανάλαφρη επιλογή. Το κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων "κλείνει" με τα εντυπωσιακά επιδόρπια: το gelato Mantecato με τα λαχταριστά toppings ή την τριλογία από χειροποίητες τάρτες.

Beefbar Athens Experience μενού 3

Το Experience Menu είναι διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου (καθημερινά, για τις κρατήσεις των 19:00 & 19:30, με τη σχετική αναφορά για το Experience Menu κατά την τηλεφωνική κράτηση) στην τιμή των €65/άτομο, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί (με επιπλέον €10/ποτήρι).

Αυτό το tailor made μενού θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με σκοπό να παρέχει στους πιστούς φίλους του 'Beefbar Athens' μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"