Στον "Italus" στην Καλλιθέα το brunch είναι η αφορμή για να γίνεις μέρος της πιο ζωντανής παρέας

'Italus' Brunch Καλλιθέα

Χωρίς να λέει όχι στα ψαγμένα aperitivo και τα βραδινά vibes, το δυνατό all-day στέκι της Καλλιθέας τιμά το brunch όπως του αξίζει, με φρέσκιες ιδέες, σωστά υλικά και home made προσέγγιση.

Οι off-broadway γειτονιές της πόλης έχουν εκείνη την αυθεντικά ζωηρή ατμόσφαιρα που όλο και περισσότερο αναζητούμε και δεν χρειάζεται να πας πιο μακριά από την Καλλιθέα για να πειστείς για του λόγου το αληθές. Ανάμεσα σε φοιτητές και νέα πρόσωπα της πόλης, στον φιλόξενο χώρο του "Italus" με τα urban στοιχεία, τις ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, και τον ανοιχτό χώρο εργασίας αισθάνεσαι αμέσως ότι βρήκες ένα νέο δυνατό στέκι που αγκαλιάζει τις νέες τάσεις χωρίς επιτήδευση. 

Ο "Italus" δεν είναι απλώς μία ακόμα all day επιλογή, αλλά ένα σημείο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά για brunch με ιταλικές πινελιές και υγιεινά smoothie bowls. Μαζί με τον αυθεντικό ιταλικό καφέ, που ετοιμάζεται τελετουργικά μπροστά σου, ο "Italus" περνάει μήνυμα βιωσιμότητας με την eco-friendly εκδοχή του choco-cup, το φλιτζάνι βάφλας γεμισμένο με espresso ή cappuccino και επικάλυψη σοκολάτας που τρώγεται απολαυστικά στο τέλος. 

Millefeuille, pavlova ή choco-bloom σε αποδομημένη εκδοχή, που δημιουργούνται εκείνη την στιγμή στο πιάτο σου, συναγωνίζονται τον instagrammable πύργο με pancakes που την κορυφή του στολίζουν πολύχρωμα gourmet popcorn, για το ποια γλυκιά νοστιμιά να πρωτοδιαλέξεις. Ένα panini Chicken and Truffle, με µπαγκέτα ολικής, καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο, κρέµα τυριού πεκορίνο, λάδι τρούφας και φρέσκα µανιτάρια, μια λεπτή focaccia, μια λαχταριστή pizzeta ή μια πλούσια ομελέτα φούρνου, που διαθέτει και super πρωτεϊνική εκδοχή, επιβεβαιώνουν το brunch αλά ιταλικά έχει κάτι να σου πει.

Ζουμερά pancakes σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, cannoli, aperitivo antipasti, vegan γύρος κοτόπουλο, gluten-free προτάσεις, αλλά και υγιεινές σαλάτες μετατρέπουν το brunch σε ένα αληθινό γεύμα. Φεύγοντας σίγουρα θα δώσεις ραντεβού για μια pizza & cocktails βραδιά!

Tip: Αν είσαι φοιτητής, ζήτησε την ειδική εκπτωτική κάρτα για μειωμένες τιμές. 

Περισσότερες πληροφορίες

Italus

Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"