"Tiki Bar": Όταν το brunch συνάντησε την πολυνησιακή κουλτούρα

'Tiki Bar' Brunch Κουκάκι

Το αγαπημένο tropical spot της πόλης που μας μύησε στην Tiki κουλτούρα ήδη από το 2007 είναι ζωντανό παράδειγμα ενός all-day bar ζωντανού και αυθεντικού που έχει κερδίσει το κοινό σε βάθος χρόνου. Για εκείνα λοιπόν τα πρωινο-μεσημέρια που η πόλη συννεφιάζει, στον πολύχρωμο κόσμο του "Tiki Bar" στο Κουκάκι βρίσκουμε μια ανοιχτόκαρδη ηλιόλουστη γωνία γεμάτη αρώματα και νοστιμιές που μας ταξιδεύει. Πιάνουμε θέση στην mix & match σάλα με τα λεοπάρ καθίσματα, τις ψάθες, τα surfboards και τον Έλβις μαζί με άλλα pop-culture icons στους τοίχους και ξεκινάμε τη μέρα μας με τους καλύτερους οιωνούς!

Στον κατάλογο του brunch βρίσκουμε τα απαραίτητα egg favorites (must το Egg Poke με βραστά αβγά, καλαμπόκι, μανιτάρια, edamame, σαλατικά και σος με σόγια, σησαμέλαιο και μέλι, αλλά και το Egg Burger με βραστά αβγά, γαλοπούλα, τυρί, σχοινόπρασο, Holandaise σως και πάπρικα, χωρίς να λείπει και ο παραδοσιακός καγιανάς με ψωμί σάντο). Οι λάτρες της mindful διατροφής δεν αντιστέκονται στα healthy eggs με guacamole, καλαμπόκι, παρμεζάνα, ντοματίνια και ρόκα baby αλλά και στις λαχταριστές επιλογές σε γιαούρτι με φρούτα και super foods όπως με ανανά, λεμονόχορτο και βασιλικό, ζαχαρωμένα τζίντζερ, βρώμη, καρύδια, φυστίκι Αιγίνης και σιρόπι σφενδάμου.

'Tiki Bar' Brunch Κουκάκι

Κι επειδή brunch χωρίς βάφλες δεν γίνεται τα signature σάντουιτς αλμυρής βάφλας έχουν τους φανατικούς τους οπαδούς αφού οι επιλογές τους καλύπτουν εξίσου τους vegan, vegetarian αλλά και τους πιο κλασικούς με γέμιση που περιλαμβάνει από γαλοπούλα, guacamole, μοτσαρέλα και καραμελωμένα κρεμμύδια μέχρι jackfruit, κατσικίσιο τυρί αλλά και τα υλικά της χωριάτικης σαλάτας! Δεν ξέρουμε για σας αλλά εμείς θα κρατήσουμε σίγουρα χώρο για δύο μπάλες παγωτό βανίλια με σιρόπι βύσσινο, τραγανά κομματάκια redberry και λεμόνι και μια φετα κουμ κουατ!

'Tiki Bar' Brunch Κουκάκι

Η αυθεντική Tiki ατμόσφαιρα απογειώνεται με την ταξιδιάρικη μουσική με soul και disco beats και στα κοκτέιλ, με τους bartenders να δημιουργούν συνταγές με βασικά συστατικά τα πιο ιδιαίτερα φρέσκα τροπικά φρούτα από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"