Στο "Poseidon Athens Hotel" για brunch με θέα στον Σαρωνικό

'Poseidon Athens Hotel' Brunch Αθήνα

Για τα ηλιόλουστα, αλλά και τα συννεφιασμένα εκείνα Σαββατοκύριακα που θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια αίσθηση απόδρασης στην πόλη, ένα brunch στην Αθηναϊκή ριβιέρα κάνει τη διαφορά.

Με το προνομιακό location πάνω στην Αττική ακτογραμμή, στην Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, το πολυτελές και φιλόξενο "Poseidon Athens Hotel" έχει αγκαλιαστεί εξίσου από τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της Αθήνας χάρη στην υπέροχη θέα του, το ευχάριστο island chic στιλ του και την έμφαση στις παροχές και τη γαστρονομία όλες τις εποχές του  χρόνου.

Αν έχετε ταυτίσει το  "Poseidon Athens Hotel" κυρίως με τα ηλιοβασιλέματα στο rooftop του, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και το πολύ όμορφο μεσημεριανό πρόσωπό του καθώς η εξαιρετική θέα στον Σαρωνικό ανοίγει την ψυχή έτσι όπως ξετυλίγεται μπροστά μας από το ζεστό και ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείο. 

Μυρωδάτοι καφές και ροφήματα, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, σπιτική λεμονάδα και τονωτικά υγιεινά smoothies δίνουν το σύνθημα για το ιδανικό πέρασμα από το πρωί στο μεσημέρι που μόνο ένα λαχταριστό brunch ξέρει να προσφέρει.

Οι πιο δημοφιλείς αλμυρές γεύσεις του brunch είναι εδώ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λαχταριστά eggs benedict, scrambled αλλά και ομελέτες της επιλογής σας, club sandwich, burger κλασικό, κοτόπουλο αλλά και vegan και σπέσιαλ πίτσες με επιλογές και για τους χορτοφάγους. Φυσικά δεν λείπουν οι γλυκές εκπλήξεις με το μενού του brunch να περιλαμβάνει τα απαραίτητα pancakes σε μια άκρως comfort εκδοχή με πραλίνα και μπισκότο αλλά και τιραμισού και αποδομημένο προφιτερόλ!

Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε τι τραβάει η ορεξή σας και να αφήσετε το βλέμμα να ταξιδέψει στην παραλιακή και ακόμη πιο μακριά…

Περισσότερες πληροφορίες

Poseidon Hotel Sky bar 360

(ξεν. «Poseidon») Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"