Τέσσερις κυρίες των ελληνικών γεύσεων στη 'Hytra'

Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου με την Γιώτα Κουφαδάκη, για να ακολουθήσουν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και Λένα Λεντάρη.

Hytra Γιώτα Κουφαδάκη

Τέσσερις Κυρίες της ελληνικής κουζίνας, 4 Μαγείρισσες από 4 "γωνιές" της Ελλάδας, έρχονται αυτόν τον χειμώνα στη στέγη της Στέγης και στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο. Η 'Hytra' για 4 βραδιές φιλοξενεί διακεκριμένες γυναίκες της γεύσης, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στην κουζίνα της πατρίδας μας. 

Η Γιώτα Κουφαδάκη από την 'Μπουκαδούρα' στη Νικήτη Χαλκιδικής, η Τασία Κουφοπούλου από το 'Απόμερο' της Καρδίτσας, η Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο και η Λένα Λεντάρη από το Πανόραμα Ασκύφου Χανίων, έρχονται στη 'Hytra' και φέρνουν μαζί τις περίφημες συνταγές και τις αγνές πρώτες ύλες από τους τόπους τους. Μαζί με τον σεφ του εστιατορίου Γιώργο Φελεμέγκα θα δημιουργήσουν ισάριθμα ειδικά μενού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023: Γιώτα Κουφαδάκη από την "Μπουκαδούρα", Νικήτη Χαλκιδικής
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023: Τασία Κουφοπούλου από το "Απόμερο", Καρδίτσα
  • Δευτέρα 15 Ιανουραρίου 2024: Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο 
  • Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024: Λένα Λεντάρη από το "Πανόραμα", Ασκύφου Χανίων

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην ίδια κουζίνα με τις τέσσερις εξαιρετικές μαγείρισσες του τόπου μας. Στο Hytra επενδύουμε σταθερά στις ελληνικές γεύσεις, χρησιμοποιούμε υλικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και, με έναν συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών, δημιουργούμε τα βραβευμένα πιάτα μας. Προσωπικά, έχω μάθει και συνεχίζω να μαθαίνω πολλά από τους μάγειρες και τις μαγείρισσες της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τις τέσσερις κυρίες, θα παρουσιάσουμε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν" αναφέρει σχετικά ο Γιώργος Φελεμέγκας.

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"