'Spit Jack': Νέος χώρος, ίδιες νόστιμες σούβλες

Η comfort chic ροτισερί επιστρέφει ανανεωμένη και αισθητά μεγαλύτερη.

Ο νέος χώρος του Spit Jack

Τραγανή πορκέτα, ζουμερή πάπια και τρυφερά κοτοπουλάκια στριφογυρίζουν με ηδυπάθεια στη σούβλα ώσπου να έρθει η ώρα τους να σερβιριστούν στα ξύλινα πλατό για να τα περιποιηθούμε με τα custom-made μαχαίρια-μπαλταδάκια του κουβέρ. Η αγία τριάδα της κρεατοφαγικής πρότασης του 'Spit Jack' το έχει μετατρέψει σε αυθεντικό σημείο αναφοράς στο πολυπρόσωπο food village του αθηναϊκού κέντρου, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του στην ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα οδό Σκούφου.

Spit Jack νέος χώρος 11

Spit Jack νέος χώρος 14

Το comfort chic στέκι για τους λάτρεις του κρέατος επέστρεψε ανανεωμένο και μεγαλύτερο, αποδεικνύοντας στην πράξη πως όλοι οι καλοί χωράνε.

Διαβάστε Επίσης

Μετά την ανακαίνισή του, το 'Spit Jack' μπορεί να φιλοξενήσει πλέον μεγάλες παρέες τόσο στο εσωτερικό, όσο και έξω, εκπληρώνοντας την πάγια επιθυμία των πιστών θαμώνων του. Ο χώρος πλέον διατίθεται και για απολαυστικά private events, κατόπιν συνεννόησης.

Το καλαμπόκι στο Spit Jack

Τα κρέατα στο Spit Jack

Η μπουράτα στο Spit Jack

Επιπροσθέτως, ο κατάλογος έχει εμπλουτιστεί στο κομμάτι των ορεκτικών με νέες γευστικές προτάσεις ενώ η ίδια διάθεση για ανανέωση υπάρχει και στην οινική λίστα, με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες άξιων οινοπαραγωγών από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Όπως και πριν, αρκετές από τις προτάσεις της είναι διαθέσιμες και by the glass.

Spit Jack νέος χώρος 12

Spit Jack νέος χώρος 13

Φυσικά, αυτά που παραμένουν τα ίδια είναι η κοσμοπολίτικη διάθεση, το κομψό και ιδιαίτερο στυλ της cosy σάλας, όπως επίσης και τα all time classics του 'Spit Jack'.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Spit Jack

Σκούφου 10, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"