Η επιστροφή του Monaco style brunch στο "BeefBar Athens"

Το Beefy Brunch επέστρεψε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, ενώ από τον Νοέμβριο θα σερβίρεται και κάθε Σάββατο στο ειδυλλιακό weekend destination.

'Beefbar Athens' Brunch Αστέρας Βουλιαγμένης

Το "Beefbar Athens", το εστιατόριο που έχει καθιερωθεί ως πόλος έλξης και σημείο συνάντησης για influencers, food enthusiasts και ανθρώπους που αγαπούν το fine dining, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την επιστροφή του κυριακάτικου Monaco style Beefy brunch. Mε δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων και πλούσιες επιλογές, το brunch αυτό αποτελεί την easy και comfort εκδοχή του "Beefbar Athens" που είναι αγαπημένος προορισμός και τα σαββατοκύριακα για όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα cosy περιβάλλον με chilled vibes και upbeat μουσική με θέα τον Σαρωνικό. 

Νέες γευστικές προτάσεις

Τα πιάτα του brunch ακολουθούν τη φιλοσοφία και το style των πιάτων του Beefbar Athens, κερδίζοντας τον επισκέπτη τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση. Το Mushroom Toast, το Lobster Florentine, το Steak & Eggs ή το Pearls & Eggs −κρεμώδη scrambled eggs με χαβιάρι Oscietra− είναι μερικά νέα πιάτα που θα σας εντυπωσιάσουν με τις φίνες γεύσεις τους.

Η επιστροφή του Monaco style brunch στο

Κάποια από τα πιο δημοφιλή dishes του dinner menu, όπως ο Kobe Gyros και το Signature Carpaccio ενσωματώνονται στο brunch, δημιουργώντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς στους οποίους δεν θα αντισταθεί κανένας! Το Keto Bowl και η Salmon Salad προσφέρουν υγιεινές νόστιμες εναλλακτικές μιας και όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά, στοχεύοντας σε ένα γευστικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. Ο υγιεινός τρόπος ζωής συνδυάζεται αρμονικά με την εκλεπτυσμένη γεύση του κοσμοπολίτικου Beefbar απογειώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών. 

Γλυκές απολαύσεις

Φέτος, ο πλούσιος μπουφές του Beefbar με τα viennoiseries σας δελεάζει με περιφερόμενο trolley, δίνοντάς σας τον έλεγχο να επιλέξετε τα αγαπημένα σας. Στις νέες επιλογές με τα επιδόρπια συναντάμε τη νέα εκδοχή του Soft Cookie με καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό espresso, το Sweet Platter For Two με selection από διάφορα είδη boulangerie όπως croissants, donuts και pancakes συνοδευόμενα από διαφορετικές pralines όπως σοκολάτα γάλακτος ή αλατισμένη καραμέλα, καθώς και το νοσταλγικό Lotus Cheesecake. 

Cocktail experience 

Κάθε Σαββατοκύριακο, οι έμπειροι bartenders του Beefbar Athens σας υποδέχονται με το Bloody Mary και Martini Station για να σας εκπλήξουν με μοναδικές, funky εκδοχές των αγαπημένων σας classic cocktails. 


Info

Το Beefy Brunch επέστρεψε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, ενώ από τον Νοέμβριο θα σερβίρεται και κάθε Σάββατο στο ειδυλλιακό weekend destination. / Ώρες: 12:00-16:00

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"