Για θαλασσινούς μεζέδες στο "Ρακί μεζέ"

Κλασικό πλέον στέκι της παρέας στην Καλλιθέα, το μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο αγαπά όλα τα καλά της θάλασσας.

Ρακή Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Μεζέδες με μικρούς γευστικούς θησυρούς στο πιάτο και πολλά σφηνάκια γλυκόπιοτη ρακή. Το ιερό δισκοπότηρο της ελληνικής εξόδου της παρέας θα το βρεις σε αυτό το γουστόζικο σημείο συνάντησης της παρέας στην Καλλιθέα, που συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία όλα όσα χρειάζεσαι για μια χαλαρή έξοδο φουλ της θάλασσας. 

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οικείο, με νοσταλγικές και σύγχρονες πινελιές στο ντεκόρ σε απόλυτη αρμονία, το πρωτότυπο concept του Ομίλου Καστελόριζο είναι το στέκι όπου οι παραδοσιακές νοστιμιές με ελληνικό πρόσημο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σταθερή αξία εδώ είναι η καλή σχέση ποιότητας-τιμής με προτάσεις που δίνουν αποκλειστικό βήμα στη θάλασσα απλά, νόστιμα και με πολύ διακριτικές δημιουργικές νότες. Την περίοδο της Σαρακοστής λοιπόν είναι ιδανική πρόταση εξόδου αφού εδώ θα βρείτε μεζέδες περιωπής όπως τα αχνιστά πολίτικα μύδια και το γαριδάκι με τη σέσουλα αλλά και χορταστικά πιάτα όπως το ριζότο θαλασσινών και το λιγκουίνι με καβούρι που θα απολαύσετε με άφθονο κρασί, ούζο, μπίρα ή τσίπουρο. Σημειώστε όμως ότι το μενού της παρέας δεν θα είναι διαθέσιμο Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο ενώ Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"