Πάρτι στην ψαραγορά στο "Hasapika Central Market"

Το εμπνευσμένο project στη Βαρβάκειο, που έσπασε τα στεγανά σερβίροντας εκλεκτή θαλασσινή ωμοφαγία, ετοιμάζει μεγάλο ψαροφαγικό τσιμπούσι λίγο πριν την Καθαρά Δευτέρα αλλά και ανήμερα.

Hasapika Βαρβάκειος Λεωνίδας Τούμπανος

Είθισται την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας χιλιάδες Αθηναίοι να επισκέπτονται την ψαραγορά για να αγοράσουν τα σαρακοστιανά τους για το τραπεζι της επόμενης ημέρας. Απο τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν, στη Βαρβάκειο αγορά, τα ψώνια και η γιορτινή διάθεση κρατούν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Σε αυτό το ρυθμό θα κινηθεί και το "Hasapika central market" που θα στήσει τις ψησταριές του και θα μας παρουσιάσει το νέο του concept με μύδια γαρίδες και χταπόδια στα καρβουνα. Ο βραβευμένος Michele θα σερβίρει χειροποίητα ζυμαρικά με γαρίδες και μύδια ενώ ο Θεσσαλονικιός σεφ Δημήτρης Δαούτης θα ετοιμάσει σπεσιαλιτέ όπως σαγανάκι λεμονάτο, μύδοπίλαφο ταραμοσαλάτα, χταποδοκεφτέδες. Από το ψαροφαγικό τσιμπούσι δεν θα λείπει το sushi kiosk για τους λάτρεις της ωμοφαγίας ενώ όλα αυτά θα σερβίρονται σε τραπεζάκια που θα στηθούν κατά μήκος της αγοράς. Από το ολοήμερο πάρτι δεν θα λείπουν αποστάγματα όπως τσίπουρο και ούζο και πάντα μπορείτε να πάρετε πακέτο για το σπίτι ή τη βόλτα σας. Και αν δεν χορτάσετε, το ίδιο σκηνικό θα στηθεί και την Καθαρά Δευτέρα απο τις 12 το μεσημέρι ως το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Hasapika Central Market

Αριστογείτονος 1, Αθήνα (Βαρβάκειος)
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"