"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.

Κikko sushi & fish στο Παλαιό Φάληρο

Η γαστρονομική αρμονία της γευστικής φιλοσοφίας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι από μόνη της γοητευτική. Όταν δε, αναδεικνύεται σε κάθε μπουκιά, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί το "Κikko sushi & fish" είναι ένας από τους αξιότερους εν Αθήναις εκπροσώπους της κουζίνας της Άπω Ανατολής. 

Η προετοιμασία, η επιλογή ποιοτικών υλικών και η πολυετής εμπειρία μεταφράζονται σε έξοχα signature Japanese πιάτα, εντός ενός φιλόξενου exotic με θαυμάσια ατμόσφαιρα, στη γωνία της Αγ. Αλεξάνδρου με την Αμφίτριτης, στο Παλαιό Φάληρο.

Κikko sushi & fish εστιατόριο 1

Sashimi mix με πάστα σκόρδου, τζίντζερ, σχοινόπρασο και yuzu, λαβράκι μαριναρισμένο σε ceviche dressing με πεπόνι, ντοματίνια και πίκλα κουμκουάτ, Kikko truffle με φρέσκο σολομό, τόνο και τραγανά chips κρεμμυδιού, γαρίδες tempura με αβοκάντο, καραβίδες σοτέ με μους λευκού ταραμά και χειροποίητα noodles yakisoba σε μπισκ καραβίδας με mix λαχανικών και καπνιστή teriyaki sauce είναι μόνο μερικά από τα σουξέ που θα γοητεύσουν τις γευστικές σου χορδές. 

Κikko sushi & fish εστιατόριο 3

Κikko sushi & fish εστιατόριο 2

Κikko sushi & fish εστιατόριο 4

Παράλληλα και συμπληρωματικά, τα πολύ ενδιαφέροντα cocktails του μπαρ και η ξεχωριστή wine list θα σιγοντάρουν το φαγητό, ολοκληρώνοντας την εμπειρία. 

Κikko sushi & fish εστιατόριο 5

Περισσότερες πληροφορίες

Kikko Sushi & Fish

Αγ. Αλεξάνδρου & Αμφίτριτης 10 Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"