Πήρες το καπελάκι σου και έφυγες για το "Andaman"!

To εξωτικό bar restaurant των Κάτω Πετραλώνων κλείνει 9 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα εντυπωσιακό hat party.

Andaman

Το thai στέκι με την εντυπωσιακή σάλα και την περιστοιχισμένη από τροπικά φυτά ταράτσα με τα "πουλιά του παραδείσου", που βλέπει την Πειραιώς και τα σπίτια των Πετραλώνων από ψηλά, έκλεισε τα 9 και γιορτάζει με ένα εμπνευσμένο επετειακό πάρτυ στις 27 Ιανουαρίου. Το χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο που φορούν οι γηγενείς της Ταϊλάνδης, γίνεται το σύμβολο της βραδιάς και προ(σ)καλεί τους θαμώνες να φορέσουν το δικό τους ιδιαίτερο καπέλο εμπνευσμένο από την αγαπημένη τους εποχή. 

Διαβάστε Επίσης

Καπέλα Fedora Panama bucket, μπερέδες ή καπέλα εμπνευσμένα από τις μοντέρνες χήρες και τον Great Gatsby θα παρελάσουν στους τρεις ορόφους για να συναντηθούν στον 1ο όροφο όπου θα χορέψουν στους ρυθμούς ενός house ποτ πουρί με τον Alex McLovin στην κονσόλα σε έναν ιδιαίτερο χώρο που θα ανοίξει ειδικά για την περίσταση. Από τη βραδιά φυσικά δεν θα λείπουν απολαυστικές προτάσεις ταϊλανδέζικης κουζίνας ενώ και η μπάρα θα έχει ενεργό ρόλο συμπληρώνοντας τα party vibes. Μην το χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/05/2024

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!

Μια food, wine and art εμπειρία στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Wine Style διοργανώνει μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας στο "Nyn Esti", ενώ θα προηγηθεί περιήγηση για τους συμμετέχοντες στα σημαντικότερα έργα της σειράς εκθέσεων με τίτλο: "Κι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;".

Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Bloom project: Ο νέος all day καλοκαιρινός προορισμός στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το πρωί με καφέ, σνακ στην παραλία, healthy bowls, kids menu με όλες τις αγαπημένες γεύσεις, μέχρι αργά το βράδυ με επιλογές πιάτων και cocktails, το "Bloom" γίνεται το νέο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.