"Frankie": Ιταλική κουζίνα με cosy διάθεση

Λίγο το όνομα, λίγο η χάρη, αλλά και η μουσική που κάπου στο βάθος συνοδεύει κομψά το γεύμα σου, στο "Frankie" με τη νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα και την αυθεντική ιταλική κουζίνα θα μπεις για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Frankie © Λεωνίδας Τούμπανος

Στολισμένο με τα καλά του, σε μυεί σε έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό farm to table φιλοσοφίας και εκλεκτών γευστικών σπεσιαλιτέ, σε ένα ρουστίκ περιβάλλον με χαλαρή διάθεση. Αναζήτησε τα εορταστικά μενού των ημερών σε Κολωνάκι και Ν. Ερυθραία, με τον chef να προτείνει arancini με χριστουγεννιάτικη γέμιση ως amuse bouche, βελουτέ κολοκύθας, φιλέτο γαλοπούλας με σάλτσα ψητού ή μπρεζέ spare ribs μόσχου με πουρέ πατάτας και σάλτσα κόκκινου κρασιού. Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινά στον "Frankie", με τις jazz επιρροές, τις live music βραδιές κι ένα grande Xmas αλλά και New Year’s Eve δείπνο.

Περισσότερες πληροφορίες

Frankie

Σκουφά 42, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"