"Lyra": Γιορτές με ελληνική αυθεντική κουζίνα

Στην πιο όμορφη γωνιά της Αθήνας, η "Lyra" σε προσκαλεί για γιορτινά τραπεζώματα με την πιο updated εκδοχή της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Lyra © Λεωνίδας Τούμπανος

Ανακαλύψτε ανατρεπτικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς με φρέσκια επίγευση, σε ένα σύγχρονης αντίληψης εστιατόριο, το οποίο παντρεύει δεξιοτεχνικά τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με ψαγμένες healthy προτάσεις μαγειρεμένες με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες. Φέτος στις γιορτές, χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών, απολαμβάνοντας ένα Xmas μενού για όλα τα γούστα, που ξεκινά με welcome drink και amuse bouche με κεφτεδάκι Black Angus, σούπα, σαλάτα και ορεκτικό με απάκι, σπαστή πατάτα και λάδι πάπρικας και ολοκληρώνεται με δύο επιλογές κυρίως πιάτων, κατσικάκι σε κρούστα αρωματικών με πατάτες νέας γης και ρολό γαλοπούλας με ψητά λαχανικά και μπάτερ-λεμον, και φυσικά επιδόρπιο. Τις γιορτινές ημέρες θα συνοδεύει live μουσική με λαϊκό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Lyra

Λυσίου 12, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"