"Ελαίας Γη": Fine dining με αέρα γιορτής και την Αθήνα πιάτο

Λίγο πριν από το τέλος του χρόνου γιορτάστε με στιλ, επισημότητα και καλό φαγητό, στο πιο σοφιστικέ περιβάλλον της πόλης με τη μαγευτική θέα και τις απαραίτητες προδιαγραφές για ένα γεύμα υψηλών απαιτήσεων.

Ελαίας Γη

Σταυροδρόμι παράδοσης, αυθεντικής ελληνικής κουζίνας και σύγχρονων τεχνικών, το εστιατόριο "Ελαίας Γη" σάς περιμένει στον πάντα ζεστό, φιλόξενο και αριστοκρατικό του χώρο, για να απολαύσετε μια αξέχαστη γαστρονομική Xmas εμπειρία. Αγαπημένες ελληνικές γεύσεις διαδέχονται αρμονικά η μία την άλλη, δημιουργώντας ένα αριστοτεχνικό σύνολο που αξίζει να δοκιμάσετε. Επιλέξτε ένα από τα εκλεκτά μενού και αφεθείτε με τον καλύτερο τρόπο στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Αλμυρές και γλυκές επιλογές, συνδυασμένες με ξεχωριστά κρασιά, κάνουν το "Ελαίας Γη" μια μοναδική πρόταση για γεύση και άρωμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"