"Τα Καραμανλίδικα του Φάνη": Μερακλίδικα Χριστούγεννα

Φέτος στις γιορτές ετοιμάζουμε ταξίδι στα βάθη της Ανατολής, με οδηγό τον Φάνη και προορισμό φυσικά τα "Καραμανλίδικα". Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου ξεκινά και την απολαμβάνουμε όπως της αξίζει.

Καραμανλίδικα © Λεωνίδας Τούμπανος

Αυτά τα Χριστούγεννα δοκιμάστε μαζί με τους αγαπημένους σας εκλεκτά μεζεκλίκια από άριστης ποιότητας υλικά, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο σε ένα από τα στέκια του Φάνη στο κέντρο της πόλης, και μεταφερθείτε γευστικά σε μια άλλη κουλτούρα, που μαγεύει με τις νοστιμιές και τις εξωτικές προτάσεις της. Εδώ θα βρείτε πλούσιες και ιδιαίτερες γεύσεις, έντονα αρώματα, νοσταλγία και μια στάση στο καλό και διαχρονικό. Γεμίστε το τραπέζι σας με καλούδια από τα αγαπημένα σας καταστήματα ή νιώστε από κοντά τη γοητεία της γιορτινής ατμόσφαιρας σε ένα χώρο ζεστό, κιμπάρικο και φιλόξενο, συντροφιά με πιάτα που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό. 

Περισσότερες πληροφορίες

Καραμανλίδικα του Φάνη (Τα)

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, Ψυρρή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"