"Art Lounge": Ένας απόλυτα γιορτινός προορισμός

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου.

Art Lounge © Λεωνίδας Τούμπανος

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου. Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει χριστουγεννιάτικη γκαλερί με bespoke, εντελώς έξω από τα συνηθισμένα, στολισμό, μεριμνά μεθοδικά και με φαντασία (και) για το γευστικό κομμάτι. Τα δύο εστιατόριά του, το άκρως ντιζαϊνάτο "New Taste" και το "Art Lounge", με τη θαυμάσια 360°οπτική της πρωτεύουσας, σας υποδέχονται για brunch ή lunch break, ενώ για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού, αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και τεχνικές που απελευθερώνουν τις πιο δυνατές εκφάνσεις των γεύσεών του. Παράλληλα, το φημισμένο brunch του "New Hotel" θα τρέχει και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κερασάκι στην τούρτα τα live DJ sets. 

Περισσότερες πληροφορίες

Art Lounge

(ξεν. «New») Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"