"Scorpina": Fine dining ψαροφαγία

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάστε εναλλακτικά, στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας, που σας περιμένει στον όμορφα στολισμένο χώρο του στην καρδιά του Νέου Ψυχικού.

Scorpina © Λεωνίδας Τούμπανος

Στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας και τις γιορτές πρωταγωνιστούν η υψηλή αισθητική με τον ιδιαίτερο φωτισμό, το πολυτελές μπαρ με την εντυπωσιακή σάλα και, φυσικά, το εκλεπτυσμένο μενού του. Η "Scorpina" σας καλωσορίζει σε ατελείωτους γιορτινούς μαραθώνιους απόλαυσης με άρωμα θάλασσας. Οι λάτρεις του είδους θα βρουν καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα, είτε σε κλασικές προτάσεις είτε σε fusion εκδοχές και ευφάνταστες παραλλαγές, όπως καρπάτσιο, ταρτάρ, τιραντίτο και σεβίτσε. Καλούδια από όλες τις ελληνικές θάλασσες σε κοπές και μαγειρέματα που προτιμάτε. Δειπνήστε όπως σας αξίζει, συνοδεύοντας με ένα καλό κρασί από τη μεγάλη και πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Ανοιχτά καθημερινές από 1 έως 11 μ.μ. και Κυριακή από 1 έως 7 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Scorpina

Γρ. Ξενοπούλου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"