"Tekila": Feliz Navidad στο δικό μας Μεξικό

Το αγαπημένο μεξικάνικο στέκι μας υποδέχεται για πολύχρωμες γιορτές στην καρδιά της πόλης.

tekila1

Ένα μικρό Μεξικό στην καρδιά της Αθήνας έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό το πολύ όμορφο εστιατόριο "Tekila", που φοράει τα γιορτινά του και μας υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση για μια βραδιά που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.

Το γενναιόδωρο ειδικό μενού του ρεβεγιόν (€ 75 κατ’άτομο) ξεκινά με κοκτέιλ καλωσορίσματος και ξεδιπλώνεται σε έξι στάδια που περιλαμβάνουν βελουτέ σούπα καλαμποκιού με τραγανό μπέικον και τσιπς tortilla, απολαυστικά μεξικάνικα ρολά chimichangas σε κρούστα πάνκο με chili con carne και pico de gallo ανανά καθώς και πλούσια χριστουγεννιάτικη σαλάτα με πρασινάδες, φύλλα μουστάρδας και μοσχαρίσια φιλετάκια σε κρούστα καλαμποκιού.

tekila2

tekila3

Κατόπιν στο τραπέζι θα καταφτάσει ένα μοναδικό ριζότο άγριων μανιταριών με λάδι μαύρης τρούφας και παρμεζάνα, όπως και το κυρίως πιάτο της βραδιάς που θα είναι μοσχαρίσια φιλετάκια Black Angus με πουρέ και πίκλα σελινόριζας σε καπνιστή σάλτσα από κρασί μαδέρα και τόνκα. Η γιορτινή αυτή πανδαισία θα κλείσει γλυκά με προφιτερόλ με τραγανά σουδάκια και γκανάς ζεστής σοκολάτας, ενώ τα decks θα αναλάβει από τις 10 μ.μ. και μετά ο DJ Chris Fild δίνοντας το σύνθημα για μια αυθεντική fiesta Mexicana που θα κρατήσει μέχρι αργά.

tekila4

tekila5

Εξίσου κεφάτα και γιορτινά, με υπέροχες μεξικάνικες γεύσεις, σούπερ κοκτέιλ και πολύ κέφι, θα κυλήσουν όλες αυτές οι ημέρες στο αγαπημένο στέκι του αθηναϊκού downtown που κάτι μας λέει ότι θα το τιμήσουμε ξανά και ξανά. 
 

Περισσότερες πληροφορίες

Tekila

Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"