"Mappemonde restaurant bar & lounge": Το ομορφότερο roof του Kέντρου φοράει τα χειμερινά του

Mappemonde

Iδανικό σημείο για να καμαρώσει κανείς τη στολισμένη Αθήνα, το "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" στην κορυφή του "Athens Capital Hotel" έχει φέτος φορέσει τα… ζεστά του, κλείνοντας την όμορφη ταράτσα του για να μπορούμε να την απολαύσουμε όλο το χειμώνα, με την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό να αστράφτουν σαν λαμπερά κοσμήματα πάνω από τη φωτισμένη οδό Πανεπιστημίου. Με αυτό το υπέροχο κάδρο για θέα, ο executive chef Δημήτρης Μπούτσαλης ξεδιπλώνει ένα ολοκαίνουργιο γευστικό πανόραμα που έχει για κορυφαίες στιγμές του πιάτα όπως το σπιτικό ραβιόλι καρμπονάρα και το βιολογικό μοσχαρίσιο φιλέτο Charolaise, ενώ αρωματικά cocktails και premium spirits μας περιμένουν για pre ή after dinner drinks. Για τους wine enthusiasts, η λίστα του "Mappemonde" συνδυάζεται με εντυπωσιακά plateau de fromage et charcuterie, ενώ κάθε Σάββατο, οι DJs και τα livesets απογειώνουν την εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

Mappemonde

Ξεν. «Athens Capital Hotel - MGallery Collection», Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 4 και Κριεζώτου 2, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"