"Academias Hotel, Autograph Collection": Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο κέντρο της πόλης

Aφεθείτε σε μια ξεχωριστή πολυδιάστατη εμπειρία γιορτής στο «Academias Hotel» που μας περιμένει όλη μέρα στην καρδιά της πόλης με την πιο festive ατμόσφαιρα.

Nyx

Aφεθείτε σε μια ξεχωριστή πολυδιάστατη εμπειρία γιορτής στο "Academias Hotel" που μας περιμένει όλη μέρα στην καρδιά της πόλης με την πιο festive ατμόσφαιρα, παραδίδοντας μαθήματα φιλοξενίας, περιποίησης, αλλά και απόλαυσης. Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου σάς περιμένει με Xmas γεύσεις και μοναδικά μενού διά χειρός του σεφ Δημήτρη Κότσαλη, signature cocktails ειδικά σχεδιασμένα για τις εορταστικές ημέρες και glamorous δείπνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο "NYX Rooftop" με φόντο τον έναστρο αττικό ουρανό και τη μαγευτική ολόφωτη Ακρόπολη. Γευτείτε ένα πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο "Symposium" την πρώτη ημέρα του χρόνου, με αβγά Benedict, αφράτα pancakes και πολλές ακόμα εκλεκτές επιλογές, και κακομάθετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερες θεραπείες στο "Pnoe Wellness Spa", υποδεχόμενοι τον νέο χρόνο με μια σούπερ λαμπερή εμφάνιση. 
Ζήστε την απόλυτη Gifting Experience χαρίζοντας το πιο τέλειο δώρο, ένα Luxurious weekend stay με πολλές επιπλέον γιορτινές παροχές. 

Περισσότερες πληροφορίες

Nyx Japanese Fusion Gastrobar

(ξεν. «Academias») Ακαδημίας 38 & Ομήρου, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"