"Thea Terrace Bar & Restaurant": Τα πυροτεχνήματα... στο πιάτο

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας.

Thea Terrace Bar & Restaurant

Φέτος, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας. Με μια συγκλονιστική θέα στο βράχο της Ακρόπολης, που λάμπει ακόμη περισσότερο χάρη στο πολυανεμενόμενο show των πυροτεχνημάτων, το "Thea Terrace Bar & Restaurant" στο "Central Athens Hotel" θέτει το τέλειο πανοραμικό κάδρο για ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν.

Σε αυτό το λαμπερό εορταστικό σκηνικό, επιφυλάσσει ένα δημιουργικό μενού αποτελούμενο από έξι πιάτα, μεταξύ των οποίων βελουτέ κολοκύθας με τζίντζερ, πορτοκάλι και κατσικίσιο τυρί, καθώς και το έξοχο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ παστινάκι και πολύχρωμους ανθούς κουνουπιδιού σε μια αλλιώτικη σάλτσα από καπνιστό bourbon. Μοναδική γευστική ένταση προσφέρει το φρέσκο ζυμαρικό bauletti γεμιστό με οστρακόδερμα, ενώ μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών ολοκληρώνει το πολυτελές ρεβεγιόν.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"