Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George: "Grande" γιορτές στα διαμάντια της αθηναϊκής φιλοξενίας

H καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά στο κέντρο της πόλης, με απογευματινό τσάι, τζαζ βραδιές και φίνα μενού για ρεβεγιόν.

Tudor Hall

H καρδιά των φετινών γιορτών χτυπά πίσω από τους περήφανους καρυοθραύστες του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κάτω από τον λαμπερό διάκοσμο του King George, που φέρνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο κέντρο της Αθήνας. Σταθερό μας ραντεβού για τη μοναδική εμπειρία του Christmas Afternoon Tea (καθημερινά 12 μεσημ.-8 μ.μ.), το "Winter Garden" μάς περιμένει με βραδιές jazz τις Τετάρτες και όπερας κάθε Πέμπτη, αλλά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα απ’ όλον τον κόσμο κάθε απόγευμα, ενώ εκεί δίνουμε ραντεβού και τα σαββατοκύριακα για μεγαλοπρεπές brunch με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη, παρέα μ’ ένα ποτήρι σαμπάνια.

Το βράδυ, η γαστρονομική μαγεία απογειώνεται στα πολυβραβευμένα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall", όπου οι φίνες γεύσεις που σερβίρονται καθημερινά θα αποκτήσουν την πιο λαμπερή εκδοχή τους στα δύο ρεβεγιόν των παραμονών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με τα ειδικά εορταστικά μενού για τις δύο πιο υπέροχες ημέρες του χρόνου και θέα στη γιορτινή Αθήνα. Φυσικά, το "GB Corner Gifts & Flavors", με υπέροχες ιδέες για δώρα και signature γλυκίσματα όπως το νέο panettone του "GB" που φέρει την υπογραφή του νέου Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα, είναι η απαραίτητη στάση για να πάρουμε λίγη από τη μαγεία στο σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"