Το "Le Pavillon Athens" υποδέχεται το Domain Nerantzi

Τα κρασιά του Κτήματος Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών θα ταιριάξουν με ειδικά σχεδιασμένα πιάτα από τον Jean Charles Metayer, για ένα one night only event οινογνωσίας στην ατμοσφαιρική σάλα του βραβευμένου εστιατορίου του Χαλανδρίου.

Le Pavillon Athens

Έχοντας ανάψει τα φώτα του ρομαντικού κήπου, αλλά και της ατμοσφαιρικής του σάλας εδώ και λίγο καιρό, το "Le Pavillion Athens" του Χαλανδρίου υποδέχεται για τα καλά το φθινόπωρο, καλώντας το Κτήμα Νεράντζι από την Πεντάπολη Σερρών, για μια μοναδική βραδιά wine pairing στις 25 Οκτωβρίου. Υπό την επιμέλεια του Γιώργου Λούκα, sommelier του βραβευμένου με Top Notch 2022 εστιατορίου, αλλά και εκ των κορυφαίων οινοχόων της Ελλάδας, ο Jean Charles Metayer παρουσιάζει μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες γευστικές προτάσεις, ταιριασμένες με εκλεκτές ετικέτες από το με ιστορία 25 ετών οινοποιείο.

Le Pavillon Athens

Έτσι, τα κυδώνια με καπνιστό αφρό ρέγκας, κανθαρέλες και πατάτα θα δανειστούν της ορυκτές εντάσεις του Ασύρτικου από το Domaine Nerantzi, τα ψητά σπαράγγια σε βούτυρο καραβίδας, με χαβιάρι avruga και αυγό στους 64οC θα σταθούν δίπλα στο σεραϊκό Ασπρούδι, ενώ η πεσκανδρίτσα με ρεβίθια και αντζούγια θα μας συστήσει το Rissos, ένα blend από Cabernet με τη σπάνια ποικιλία του κοϊνιάρικου. Φινάλε στο επτά σταδίων μενού (75 ευρώ), θα δώσουν τα μοσχαρίσια μάγουλα αρωματισμένα με τυρί Μετσοβόνε, που θα ταιριάξουν με το Syrah του Domaine Nerantzi, με τις κρατήσεις να ενδείκνυνται για αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά στις 25 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Pavillon (Le)

Περικλέους 31, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"