''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.

Libertine drinkery

Το "Libertine Drinkery" αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του ξεχώρισε για το όμορφα διαμορφωμένο εσωτερικό του, εκεί όπου η βικτοριανή αρχιτεκτονική συναντά και δένει όμορφα με colonial στοιχεία και πινελιές Λατινικής Αμερικής. Το μπαρ στο "Libertine" έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που άλλωστε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από το συνοδευτικό "Drinkery".

libertine drinkery

Δοκιμάζοντας όμως κάποιο από τα signature cocktails της λίστας, θα το διαπιστώσετε και με τον πιο απολαυστικό τρόπο: Το Tortuga (με παλαιωμένο ουίσκι σε βαρέλια ρουμιού, ανανά και βανίλια) και το Pakaa (με ρούμι, καρύδα, φιστίκι και τσάι μάτσα) είναι από εκείνα που σε κερδίζουν με την πρώτη γουλιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά και αρκετές και προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιού τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή αμπελώνα. 

Libertine

Το φαγητό ακολουθεί ethnic κατευθύνσεις και η φιλοσοφία είναι να μπορείς να φας κάτι νόστιμο, το οποίο θα μπορείς να μοιραστείς. Επιλογές όπως το οpen philly steak sandwich με κομματάκια από μοσχάρι, πολύχρωμες πιπεριές, τρούφα και ρόκα ή τα bao buns με γαρίδα και χοιρινό θεωρούνται δικαιολογημένα από τα must taste, καθώς και η crispy chicken salad με κοτόπουλο πανέ, αβοκάντο, καραμελωμένο μπέικον, παρμεζάνα και σος παρμεζάνας.

Περισσότερες πληροφορίες

Libertine Drinkery

Λεωφ. Δεκελείας 114, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"