''Barsol'': More than a bar

Το διαρκώς εξελισσόμενο στέκι κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο με πρωτότυπα κοκτέιλ του, αλλά και τα ιδιαίτερα πιάτα του.

Barsol

Σημείο αναφοράς στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, από το 2010, τo "Βarsol" είναι ένα αυθεντικό open bar που εξελίσσεται διαρκώς μένοντας αφοσιωμένο στην αδιάκοπη βελτίωση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης. Στο μπαρ σερβίρονται house blends & premium spirits, καθώς και άψογα εκτελεσμένα κοκτέιλ, όπως Almedron με ρούμι, Triple sec, Suze, cucumber cordial, λεβάντα, λάιμ, ζάχαρη και bitters ή το Umami Martini με τζιν, σάκε, Italicus, μεσκάλ, bitters. Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκεται το minimal coffee station, το οποίο προτείνει επιλογές καφέ, μονοποικιλιακών και house blends.

Barsol

Παράλληλα, στο πατάρι, η κουζίνα ακροβατώντας ανάμεσα στη multiethnic κουζίνα και την ελληνική γαστριμαργική κουλτούρα, δημιουργεί υψηλού επιπέδου street food. Από το πρωί με λαχταριστές επιλογές σε brunch όπως breakfast bowls, croque madame ή αβγό τηγανητό με χειροποίητο παστράμι, τσένταρ και hollandaise μουστάρδας μέχρι healthy salad bowls, bao burger και πίτσες με διαλεχτά ιταλικά υλικά. Την εμπειρία ολοκληρώνουν οι ξεχωριστές μουσικές επιλογές από τους home DJs, events από ραδιοφωνικούς παραγωγούς και σαββατόβραδα με mainstream χαρακτήρα. Όλη η μουσική σε ένα booth!   

Περισσότερες πληροφορίες

Barsol

Πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"