''Baratin'': Μαεστρική ισορροπία drink & dine

Το ολοήμερο στέκι απογειώνει τις γεύσεις μας σε κάθε φάση της μέρας.

Baratin

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, στο νούμερο 120 της Λ. Δεκελείας βρίσκεται το "Baratin". Ένα ολοήμερο establishment στέκι του οποίου η σφραγίδα βρίσκεται τόσο στα vibes του εσωτερικού χώρου όσο και στους wine, dine, brunch και cocktail καταλόγους του. Από το πρωί προσφέρει πρωινό και brunch και συνεχίζει με πιάτα από τη δημιουργική του κουζίνα, όπως bao buns με indian tikka masala twist, σαλάτες και πλήρη γεύματα. 

Baratin

Στα οπωσδήποτε, δοκιμάστε τη σαλάτα κινόα με το σολομό αλλά και το μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ από ψητό κουνουπίδι, πατάτα hasselback και καμμένο κρεμμύδι. Ξεχωριστό χώρο κρατούν στην καρδιά μας οι 9 επιλογές πίτσας με highlight το ξεχωριστό station με τους φούρνους, όπου μπορείτε να χαζέψετε την παρασκευή τους μέχρι να προσγειωθούν στο τραπέζι σας. Ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση επιλέξτε το εσωτερικό, το πατάρι, τα υπερυψωμένα τραπεζάκια στον πεζόδρομο ή την εξωτική αυλή. Η λίστα κρασιών με 100 ετικέτες ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, 24 εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι, σας δίνει την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία του φαγητού σας, έπειτα και από τις συμβουλές του in house σομελιέ!

Baratin

Στην μπάρα του, οι λάτρεις του gin δοκιμάστε οπωσδήποτε το φρουτένιο 3 Kings, όσοι ανήκετε στο team tequila reposado ζητήστε το Riviera Maya ή αν θέλετε να περάσετε την καλοκαιρινή σας βραδιά αγκαλιά με το ρούμι σας, επικρατέστερη επιλογή είναι το Passion loves Mango!

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"