To ''Chalet" είναι ένας παραδεισένιος κήπος στα βόρεια

Ο πολυχώρος που φέρνει σε αρμονία τις έννοιες του μπόχο και του μίνιμαλ είναι σημείο αναφοράς στην Πολιτεία.

396A9736

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αστικών παραθεριστών κατά την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου στην Αθήνα: Εκείνοι που επιλέγουν τη θάλασσα, αναζητώντας τη δροσιά στα παραλιακά της τοπόσημα, και αυτοί που θέλουν βουνό, αφού γνωρίζουν πώς να περάσουν καλά εκεί. Αν ανήκεις στους δεύτερους, τότε το "Chalet" στην Πολιτεία είναι σίγουρα το μέρος για σένα.

11

Σε μια μεγάλη έκταση και έναν πανέμορφα διαμορφωμένο, πολυεπίπεδο, χώρο όπου κυριαρχεί το ξύλο, το θελκτικό concept έχει all-day χαρακτήρα και ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία και ξέγνοιαστα – τόσο, που δύσκολα θα θέλεις να αποχωρήσεις. Η δράση εδώ ξεκινά από νωρίς το πρωί στο χώρο του ντεκ, με όλα όσα θα επιθυμούσε κανείς από ένα άψογα οργανωμένο all-day spot, ενώ το βράδυ, από την Πέμπτη έως την Κυριακή, μεταφέρεται στο κάτω κομμάτι και τον καταπράσινο κήπο, όπου είναι τοποθετημένα το μπαρ και το εστιατόριο. Τα ηνία της κουζίνας κρατά ο σεφ Βασίλης Τζίμας, δίνοντας τα δικά του διαπιστευτήρια μεταφρασμένα σε καλοφτιαγμένα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, με μπόλικα fusion στοιχεία. Τέλος, το "Chalet" ενδείκνυται για πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων (παιδικά πάρτι, βαπτίσεις κ.ά.). 

9

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"