Κυριάκης-Pronzato μαγειρεύουν για καλό σκοπό στο "Hervé Restaurant"

Δύο εξαιρετικοί σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συμπράττουν στην κουζίνα του εστιατορίου «Hervé» για μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον οργανισμό «EUROhope».

Κυριάκης-Pronzato

Τα δείπνα στα οποία οι μάγειρες βγαίνουν εκτός comfort zone, ως φιλοξενούμενοι σε κουζίνες συναδέλφων τους, επιφυλάσσουν συνήθως ευχάριστες γαστρονομικές εκπλήξεις, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για σεφ εστιατορίων υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Hervé Pronzato και Παύλος Κυριάκης, των χρυσοσκουφάτων "Hervé Restaurant" και "Zillers", που τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα συνδυάσουν στο "Hervé Restaurant" το μαγειρικό τους σκεπτικό και φίνο στυλ. Το μενού 14 σταδίων περιλαμβάνει πιάτα όπως σκουμπρί με nori, λακέρδα, μαρούλι, καπαρόφυλλα και κρεμμύδι σε ζύμωση, πάπια με κράκερ, κρασί πόρτο και miso και καλκάνι με μελιτζάνα, porcini και beurre blanc, τα οποία θα συνδυαστούν κατ' επιλογή με 5 ποτήρια κρασί.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον "EUROhope", τον οργανισμό καλαθοσφαιρικής αγωγής για νέους και νέες στο φάσμα του αυτισμού ενώ, όπως μας είπε ο Hervé Pronzato, αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχου προφίλ εκδηλώσεων τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται εξ ολοκλήρου σε επιλεγμένους οργανισμούς. 

Κόστος μενού: 85 € | Wine Pairing: + 35 €

Περισσότερες πληροφορίες

Hervé

Τριών Ιεραρχών 170, Άνω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"