Νέο "Mama Tierra" στην Ακρόπολη

Το δημοφιλές χορτοφαγικό resto της οδού Ακαδημίας απέκτησε street αδερφάκι.

mamatierra

Είναι από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά εστιατόρια το "Mama Tierra" του κέντρου, που εδώ και λίγες ημέρες απέκτησε αδερφάκι στην περιοχή της Ακρόπολης. Εδώ την τιμητική του έχει το vegan street food και ο μικρός κατάλογος που δημιούργησε ο σεφ Polash Alam έχει ενδιαφέρουσες ιδέες που προσφέρονται στο χέρι ή στα λίγα stools του μαγαζιού: σουβλάκι με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους είτε ελληνικό με χειροποίητο τζατζίκι είτε ινδικό με δροσερή σος γιαουρτιού raita, hot dog με λουκάνικο beyond meat, φαλάφελ αλλά και τριών ειδών burgers, που όλα σερβίρονται για όποιον το επιθυμεί και σε μερίδα με φρέσκες τηγανιτές πατάτες και σπιτική μαγιονέζα. Οι πατάτες και το τζατζίκι φιγουράρουν επίσης ανάμεσα στα ορεκτικά, μαζί με ένα ιδιαίτερο χούμους με γλυκοπατάτα, ενώ για γλυκό υπάρχει fudge σοκολάτας me βιολογικό αλεύρι καρύδας, λιναρόσπορο και κρέμα καραμέλας

Περισσότερες πληροφορίες

Mama Tierra Acropolis

Χατζηχρήστου 29, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"