Τη γεύση των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο όμιλος εστιατορίων που κρατά την πρωτοπορία στο γευστικό τερέν του healthy gourmet, θα υπογράφει τις νοστιμιές του μεγάλου project, που περιλαμβάνει 18 καντίνες, 40 VIP σουίτες, open air καφέ, αλλά και εστιατόριο 300ων θέσεων, ανοιχτό καθημερινά.

Λαμπερές bio-healthy βουτιές στην Astir Beach με το «Nice 'n' Easy Seaside»

Μεσογειακές γεύσεις με διεθνείς επιρροές, ανατολίτικες αναφορές και το προσεγμένο healthy άγγιγμα των "Nice n Easy" θα έχει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, "Αγιά Σοφιά", στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον εστιατορικό όμιλο που γράφει τη δική του ιστορία στο τερέν του healthy gourmet από το 2008, να αναλαμβάνει τις γεύσεις της νέας έδρας της ιστορικής ΠΑΕ. Αγαπημένο εστιατορικό brand των διευθυντικών κύκλων της ΑΕΚ, το "Nice n Easy" επελέγη από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως το εστιατορικό brand που θα εγγυηθεί την αρτιότητα όλων των γευστικών εκφάνσεων του νέου γηπέδου, διατηρώντας τη σύνδεσή του με έννοιες όπως η βιωσιμότητα, το wellness και η εποχικότητα.

Ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ανοιχτό καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα είναι η γευστική ναυαρχίδα του γηπέδου, ενώ ανατολίτικη αύρα θα έχει και το καφέ 300 θέσεων, που θα είναι το σταθερό στέκι αναφοράς των φίλων της ΠΑΕ. Παράλληλα, αρχής γενομένης από τις 5 Αυγούστου με την πρώτη επίσημη σέντρα στο "Αγιά Σοφιά", ο εστιατορικός όμιλος θα παρουσιάσει τις προτάσεις του και στις 18 καντίνες του γηπέδου, τα 7 VIP bars, και τις 40 σουίτες δεκατεσσάρων θέσεων, με snacks και πιάτα που θα κινούνται στη fun λογική του γηπεδικού comfort food.

Γηπεδο ΑΕΚ

Επικεφαλής όλων των γεύσεων του ομίλου, ο Χρήστος Αθανασιάδης θα ηγηθεί και αυτού του project, με τα μενού να είναι ακόμη υπό διαμόρφωση. Θυμίζουμε ότι εκτός των "Nice n easy" σε Κηφισιά, Μύκονο και Κολωνάκι, στο όμιλο ανήκουν το Spala στη Χώρα της Μυκόνου, το all day beach restaurant "SantAnna" στην Παράγκα, το greek mykonian "Μπούμπουλο" στον Πλατύ Γιαλό, το gourmet εστιατόριο "Farm and Sea" στον Καλαφάτη, τα "Ziglee" και "Frankie" στο Κολωνάκι, αλλά και το Exquisite Catering.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"