Σπέσιαλ τσικνιστές γεύσεις στο "Musique Café & More"

Το δημοφιλές στέκι του Παγκρατίου ετοιμάζει νοστιμιές για την Τσικνοπέμπτη.

musique

Αν ακόμα δεν έχετε κάνει τα πλάνα σας για την Τσικνοπέμπτη, σημειώστε πως το αγαπημένο "Musique Café & More" του Παγκρατίου εμπλουτίζει τον κατάλογο του με σπέσιαλ πιάτα στο πνεύμα της ημέρας. Θα βρείτε λοιπόν για την αρχή χόρτα τσιγαριαστά και μια περιποιημένη Caesar’s με ψητό κοτόπουλο κρουτόν,σκόρδο και τριμμένη παρμεζάνα, ενώ στη συνέχεια παίρνει σειρά το βαρύ κρεάτινο πυροβολικό που φέρνει στο τραπέζι κεμπάπ γιαουρτλού με ψητές πίτες,σάλτσα ντομάτας γιαούρτι και δυόσμο, δύο ειδών παϊδάκια –είτε αρνίσια είτε κοτόπουλου μαριναρισμένα με φρέσκια ρότα και ψητές ντομάτες – καθώς και αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, λευκό κρασί και φρέσκια ρίγανη. Μην παραλείψετε να τιμήσετε τις εξαιρετικές τηγανιτές πατάτες, που προέρχονται από το κτήμα των ιδιοκτητών στη Νάξο όπως επίσης και αρκετές από τις πρώτες ύλες και τα κρεατικά του μαγαζιού. 

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"