Απόκριες στα TGI Fridays με σύνθημα "επιστροφή στα 80’s"

Με σπέσιαλ κοκτέιλ της αγαπημένης δεκαετίας και ειδικά happenings γιορτάζουν τις Απόκριες τα μέλη της δημοφιλούς αλυσίδας.

tgi

Αέρας από την αγαπημένη δεκαετία των 80’s φυσά τις φετινές Απόκριες στα "TGI Fridays", φέρνοντας στο προσκήνιο τα δημοφιλή κοκτέιλ της εποχής αλλά και ειδικά happenings στα καταστήματα της ποιοτικής αλυσίδας. Έτσι, έως τις 6 Μαρτίου την εμφάνιση τους σε όλα τα μαγαζιά κάνουν τα 80’s Throwback Cocktails που εμπνέονται από διάσημες συνταγές της εποχής όπως το "Together in Electric Dreams", που αποτελεί μια παραλλαγή του Electric Dreams με ρούμι και blue curacao, το φρουτώδες "Hurricane" σε μια εκδοχή με ουίσκι, μάνγκο και γρεναδίνη, και το "Alabama Slammer", μια από τις signature προτάσεις των TGI Fridays που επιστρέφει ανανεωμένη με βότκα, ουίσκι, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και νέκταρ αγαύης. Παράλληλα, μια σειρά από special events δημιουργούν χαρούμενη αποκριάτικη ατμόσφαιρα όπως τα 80’s DJ sets κάθε Παρασκευή μετά τις 8 στα καταστήματα της Κηφισιάς και του Κολωνακίου, αλλά και τα μπαλ μασκέ με θέμα τα pop idols της εποχής που θα διοργανωθούν σε όλα τα καταστήματα την Τσικνοπέμπτη. 

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"