Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Τα διάσημα latin parties του αγαπημένου μεξικάνικου της Αθήνας κάνουν επιτέλους την επάνοδό τους, με χορευτές και μουσικούς να δίνουν το ρυθμό, που θα κορυφωθεί με μεγάλα parties για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Στους ρυθμούς της salsa, της rumba, του mambo και της bachata, αλλά και όλων των αγαπημένων λατίνικων χορών επιστρέφει το αυθεντικό μεξικάνικο της Αθήνας, με τη στολισμένη σάλα του «Dos Hermanos» να υποδέχεται επιτέλους ξανά τις μουσικές και χορευτικές παρασκευιάτικες βραδιές του. Λατίνοι μουσικοί δίνουν νεύρο στα πόδια μας και επαγγελματίες χορευτές αναλαμβάνουν να τα καθοδηγήσουν, δείχνοντάς μας τα βήματα για μια από τις πιο απολαυστικές, εθιστικές συνήθειες του «Dos Hermanos», που μεταμορφώνει τα Παρασκευόβραδα του αγαπημένου spot σε πραγματικό ταξίδι στο Μεξικό.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 1

Η μεξικάνικη εμπειρία που προσφέρουν οι παραδοσιακές party μουσικές, συμπληρώνεται από πιάτα - υπογραφή του «Dos Hermanos», όπως τα fajitas και οι enchiladas, ή τα χειροποίητα nachos, όμως το γευστικό ταξίδι δεν σταματά εκεί. Πλάι σε νέα best sellers όπως η ταλιάτα Iberico σε μυστική και μπαχαρένια μεξικανική μαρινάδα, ο σεφ-πατρον Πιτ Μαραγκός ξεδιπλώνει μια βεντάλια εξωτικής ωμοφαγίας, όπου ολόφρεσκα ψάρια μετατρέπονται σε σεβίτσε και ταρτάρ, πλουτισμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα τροπικών φρούτων.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 2

Παράλληλα, η βραβευμένη μπάρα εξακολουθεί να υπογράφει σπουδαίες margaritas, με premium αποστάγματα στα shaker και τα blender της, βάζοντας το δικό της μεθυστικό twist σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα κορυφωθεί στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα πάρτι του «Dos Hermanos», όπου ο κάθε όροφος θα έχει τη δική του ορχήστρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"