Ελληνο-ισπανική συμμαχία στο "Bocas"

Ο Μίλτος Αρμένης συμπράττει στην κουζίνα του «Bocas» με πέντε αξιόλογους συναδέλφους του για να ετοιμάσουν μενού με ελληνο-ισπανικό χρώμα.

Ελληνο-ισπανική συμμαχία στο «Bocas»

Ο βραβευμένος σεφ και συνιδιοκτήτης του φιλαδελφιώτικου μεζεδοπωλείου, διοργανώνει σειρά μαγειρικών ρεσιτάλ δίνοντας τα ηνία της κουζίνας του σε φίλους συναδέλφους του μαζί με τους οποίους θα ετοιμάσει πιάτα σε βραδιές 4 hands αλά ελληνο-ισπανικά. Οι δημιουργικές πινελιές από τη χώρα των Βάσκων θα είναι δια χειρός του οικοδεσπότη ενώ τα μενού θα συνοδεύσουν ελληνικά κρασιά και αποστάγματα. Την κορδέλα των εκδηλώσεων θα κόψει ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης στις 17/11 με μενού που θα περιλαμβάνει το περίφημο γεμιστό με πατσά καρυδόψωμό του και πιάτα όπως τράγο κοκκινιστό στα ξύλα, κεφτεδάκια τράγου και συκώτι, ταρτάκι με χόρτα, ρεβύθια και κρούστα γιαουρτιού. Το line up των καλεσμένων σεφ συμπληρώνουν οι Μιχάλης Μάρθας (No 5 luxury Suites & Villas, 8/12), Γρηγόρης Χέλμης (Μεzέν,19/1), Μιχάλης Χάσικος (Hasika, η Ελλάδα σε μπουκιές,16/2) και ο Στάθης Παγκουρέλιας (consultant chef στον Βόλο, 9/3).

Ώρες: 19:30 - 23:00, Κόστος για event 17/11: 35€ , με pairing από το Οινοποιείο "Κεχρής".

Περισσότερες πληροφορίες

Bocas Meze

Προύσσης 13, Ν. Φιλαδέλφεια,
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"