All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι ένα all day bar restau with a twist, μιας και το νέο μενού του φαγητού έχει στηθεί για να πλαισιώσει την μοναδική του κάβα. Η κουζίνα χαρακτηρίζεται μεν εστιατορική, ωστόσο είναι προσιτή και οικεία.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 1

Τα πιάτα έχουν επιλεγεί και παρουσιάζονται με βάση το wine pairing που επιμελείται η ομάδα των sommeliers Φανή Κολάκη και Δημήτρη Γρουμπό. Πολλά από τα πιάτα ταιριάζουν σε μια vegan ή vegetarian διατροφή ενώ συνδυάζονται με ετικέτες βιολογικής παραγωγής.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 2

Η λίστα κρασιού μετρά 100 και πλέον ετικέτες, με 45 από αυτές σε ποτήρι, από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα, όπου ανάμεσά τους θα βρείτε επιλογές φυσικών, βιολογικών και «Οrange» κρασιών από μικρά Ελληνικά Οινοποιεία. Παράλληλα προσφέρεται ξεχωριστή λίστα με ιδιαίτερες ετικέτες περιορισμένης εμφιάλωσης.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 3

Η αίσθηση που αποπνέει ο χώρος σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη και διακριτική προσέγγιση της φιλοξενίας δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 4

Άλλωστε είναι ένα home bar που μετράει πολλούς φανατικούς ενοίκους τόσο για τα εξαιρετικά blends καφέ, τα πρωινά γεύματα όσο και για τη λίστα των cocktails που επιμελείται η ομάδα του bar.

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"