Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο

Το εξαιρετικά γοητευτικό σκηνικό στη Βουλιαγμένη με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, αλλά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, εκπέμπει μια μοντέρνα χαλαρότητα που σε εμπνέει.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο

Το εξαιρετικά γοητευτικό σκηνικό στη Βουλιαγμένη με τη θάλασσα σε πρώτο πλάνο, την απλωσιά και το αεράκι, αλλά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, εκπέμπει μια μοντέρνα χαλαρότητα που σε εμπνέει. Όνομα ταυτισμένο με την ψαγμένη και προσιτή θαλασσινή κουζίνα και το νεανικό cool ύφος στο σέρβις, εδώ και πάνω από μία δεκαετία, το σούπερ δημοφιλές εστιατόριο της Βουλιαγμένης έχει ανεβάσει τον γαστρονομικό πήχη χωρίς να χάνει τίποτε από την ταυτότητά του. Άλλωστε οι πιστοί πελάτες του αναζητούν νέες πειραγμένες γεύσεις δίπλα στα κλασικά αγαπημένα και το «Σαρδελάκι… με θέα» εξελίσσεται μαζί τους.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 1

Upscale πιάτα, όπως το νοστιμότατο καλαμάκι με γάμπαρη Αμβρακικού και σουπιά με spicy σαλτσούλα, δείχνουν τις δυνατότητες της κουζίνας, ενώ πολλή δουλειά έχει γίνει και στα ωμά, όπως το εξαιρετικό σεβίτσε με λαβράκι και γαρίδα και το καρπάτσιο τόνου. Φυσικά, οι σταθεροί φαν του μαγαζιού θα βρουν τα κλασικά μικρά ψαράκια και θαλασσινά, τη σαρδέλα, τον γαύρο, το φρέσκο θράψαλο, που έρχονται άψογα τηγανισμένα και σε πάντα πληθωρικές μερίδες, σερβιρισμένα κλασικά στο τηγανάκι, αλλά και επιλογές της ημέρας σε μεγάλα ψάρια στη σχάρα.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 2

Θα τα συνδυάσετε με ξεχωριστές επιλογές από την επίσης αναβαθμισμένη κάβα, που έχει ενισχυθεί με πιο ιδιαίτερες ελληνικές αλλά και διεθνείς ετικέτες.

Σαρδελάκι... με θέα: Η αφρόκρεμα της αθηναϊκής ριβιέρας στο πιάτο - εικόνα 3

Παράλληλα, για μια ακόμη πιο premium εμπειρία, το «Σαρδελάκι… με θέα πριβέ», σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο πυροβολείο πάνω στα βράχια, βγάζει τραπέζια σε μια χερσόνησο εντελώς δίπλα στο κύμα, με μόλις 15 τραπέζια, τα μόνα που χρειάζονται κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σαρδελάκι... με Θέα

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Βουλιαγμένη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"