Σαρακοστή με τη γεύση των «TGI Fridays»

Τα Fridays Easter Delights μόλις έκαναν το ντεμπούτο τους στο delivery και takeaway menu της αγαπημένης αλυσίδας.

Σαρακοστή με τη γεύση των «TGI Fridays»

Η Σαρακοστή που μόλις ξεκίνησε δίνει την ευκαιρία στα «TGI Fridays» να παρουσιάσουν ολοκαίνουργιες γεύσεις, όχι μόνο για όσους νηστεύουν αλλά και για όσους ακολουθούν ένα πιο υγιεινό διατροφικό μοντέλο. Μέχρι την Πρωτομαγιά λοιπόν, το delivery και takeaway menu της αγαπημένης casual αλυσίδας εμπλουτίζεται με τα Fridays Easter Delights που περιλαμβάνουν νέα πιάτα καθώς και δημοφιλείς προτάσεις στις νηστίσιμες εκδοχές τους.

Την αρχή κάνουν για παράδειγμα οι τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού Glazed Cauliflower Bites (φωτό), που σερβίρονται με τη signature Jack Daniel’s sauce, όπως και η Sambuca Shrimp Marinara Pasta που επιστρέφει στον κατάλογο με cajun spiced γαρίδες σε σπιτική σος marinara. Τα Beyond Meat Burgers με πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για όσους θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους έδεσμα και την περίοδο της νηστείας, είτε στην εκδοχή ενός cheeseburger με φυτικό κίτρινο τυρί είτε σε BBQ version με τραγανά onion rings και καπνιστά αρώματα.

Φυσικά, δεν λείπουν τα πολύχρωμα bowls που δίνουν βάση στις υπερτροφές, καθώς και ολόφρεσκες σαλάτες σαν τη Strawberry Fields και την Quinoa Super Salad που επίσης προτείνονται σε νηστίσιμες εκδοχές.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"